2777
2789
عنوان

کمک خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 36 پست
ای وای خداکنه چیزی نباشه

پر نوشی و پر ادراری هم داره ؟

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا تاحالا آزمایش خون نبردم

پس چرا مرکز بهداشت ما هم نه ماهگی بچم هم سه سالگی بهمون زنگ زد بچه رو باید ببرین چکاپ کلی

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
پس ایشالا مثل پسرشما مشکلی نداره

اره بابا، منم مثل سما حساس هستیم و چند بار به وجود بیماری قند در بچه هام شک کردم و آزمایش دادیم و اینا رو دکترها به من گفتند بیماری قند باعث میشه بچه از خواب بیدار بشه بره دستشویی و حجم ادرار هم زیاد میشه. من حتی دستگاه قند خون هم گرفتم همین جمعه صبح  قند خون دخترم رو چک کردم. چند روز بود تند تند میرفت دستشویی اعصابم خورد شده بود!

2805
با آزمایش اینقدر صریح نمیگن ک شما میگی

اگه چشمای بینات رو باز کنی من صریح جواب ندادم گفتم ۷۰ درصد چون پسر عمم هم این مدلی بود دیابت داشت 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
اگه چشمای بینات رو باز کنی من صریح جواب ندادم گفتم ۷۰ درصد چون پسر عمم هم این مدلی بود دیابت داشت&nb ...

ادبت خیلی زیاده پس همکلامی با شما فایده نداره 

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
ادبت خیلی زیاده پس همکلامی با شما فایده نداره 

با بی ادبا باید بی ادب رفتار کرد ریپ نزن