2777
2789
عنوان

من زندم

90 بازدید | 17 پست

ممنونم از مهشید خانم و مصی جان که شبی که میخواستم خودمو خلاص کنم باهام حرف زدن و آرومم کردن و ممنون از عزیزانی که جویای حالم بودن و نگرانم بودن.

زندگی برای من تموم شد و من فقط دیگه زندم.زندگی نمیکنم.

امیدوارم درک کنید که توان پاسخ دادن به هیچ سوالیو ندارم و یادآوری هر چی که گذشت برام خیلی دردناکه

الهی به همه‌آرزوهاتون برسین.

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحالم ک زنده ای💛

چی بگم🖤

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

خدا رو شکر

انشالله مامانتون در آرامش باشه

همه چی حل میشه غصه نخور💛

پس کِی؟🖤

من خیلی ساله منتظرم🖤

دیگه این‌اواخر باورم شده بود که همه چی حل شده که یکباره باز داغون شد

حتی بیشتر از قبل!🖤

پس کِی؟🖤من خیلی ساله منتظرم🖤دیگه این‌اواخر باورم شده بود که همه چی حل شده که یکباره باز داغون شدحت ...

عزیزم میدونم زندگی خیلی سخته گاهی اوقات 

اما اگه باور داشته باشی ک خدا هیچ وقت بنده هاش رو تنها نمیذاره و رهاشون نمیکنه 

آروم میشی 

سعی کن به خودت انرژی مثبت بدی 

مثلا همین قلب سیاه پر از انرژی منفی هست 

چرا یه قلب زرد یا قرمز نمیذاری؟💛❤

باور کن همین چیزای کوچولو خیلی روی روحیه تاثیر داره

توکلت باید به خدا زیاد باشه عزیزم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
عزیزم میدونم زندگی خیلی سخته گاهی اوقات اما اگه باور داشته باشی ک خدا هیچ وقت بنده هاش رو تنها نمیذا ...

خیلی چیزا بهم گذشت که نفسم بالا نمیاد حتی به یادشون بیارم

خستم

خیلی چیزا بهم گذشت که نفسم بالا نمیاد حتی به یادشون بیارمخستم

اره عزیزم 

ولی اونا گذشت درسته؟

دیگه بر نمیگرده ک 

شما هم نمیتونی کاری انجام بدی براش 

پس چرا بهش فکر میکنی؟ 

بجای اینکه حال الانت رو هم خراب کنی 

سعی کن به گذشته فکر نکنی چون واقعا کاری از دستت بر نمیاد 

آینده هم که هنوز معلوم نیست 

پس سعی کن زمان حالت رو دریابی و الان حالت خوب باشه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
امیدوارم خوب باشی

ممنونم عزیزم

ممنونم عزیزم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» 

خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊️

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود... ...

پس کِی؟🖤

2810