2777
2789

من وقتی میرم خونه یه طوریم.  انگار راحت نیستم 

دیگه راحت نمیتونم برم سر یخچال یا خونه رو بهم بریزم . انگار مهمونم   

یکمم زیادی تحویلم میگیرن همش تعارف میکنن بیشتر معذب میشم 

🍦🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم چرا بشی راحت باش

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
حتی بعد از ازدواج هم خونه پدری معنی خودشو حفظ میکنه همونطوری میمونه... خوابگاه که چیزی نیست 

اما من واقعا راحت نیستم مخصوصا که خیلی بهم تعارف میکنن یا یکم زیادی تحویلم میگیرن 

🍦🌸
حتی بعد از ازدواج هم خونه پدری معنی خودشو حفظ میکنه همونطوری میمونه... خوابگاه که چیزی نیست 

اتفاقا برعکس من بعد ازدواج دیگه نتونستم عین سابق باشم چون برمیگرده به رفتار مادر پدر باهات مخصوصا مادر وقتی مادر سر هرچی بگه اینجا دیگه خونه تو نیست کلید خونرو یه روز قبل عروسی ازت بگیره دیگه نمیتونی عین سابق راحت باشی

توچرا انقدر اینجا معروفی ؟ همه جاتگت میکنن ؟؟!!!!!!!

وا کجا تگ ام کردن  

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

بیست سال پیش خوابگاهی بودم وقتی می‌رسیدم خونه مامان و بابام اغلب نبودن و موقع نماز بود توی مسجد بودن قبلش هم خبر نمی‌دادم میومدم خونه رو مرتب می‌کردم و چای هل دم می‌کردم اغلب موقعی که میومدم شیرینی می‌گرفتم وقتی میومدن خونه یه سینی چای با چند تا شیرینی و من منتظرشون بودیم  

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اتفاقا برعکس من بعد ازدواج دیگه نتونستم عین سابق باشم چون برمیگرده به رفتار مادر پدر باهات مخصوصا ما ...

خب خیلیا بعد از ازدواج کلید دارن، هر موقع خواستن بدون دعوت و ‌.... رفت و آمد میکنن، قطعا همون جایگاه خونه پدری واسشون حفظ میشه.

بعضیا هم مثل مادر شما هستن، متفاوت میشه

خب خیلیا بعد از ازدواج کلید دارن، هر موقع خواستن بدون دعوت و ‌.... رفت و آمد میکنن، قطعا همون جایگاه ...

گفتم دیگه همه چی بستگی به رفتار مادر خونواده داره که شما بتونی مثل سابق باشی یا نه 

اتفاقا برعکس من بعد ازدواج دیگه نتونستم عین سابق باشم چون برمیگرده به رفتار مادر پدر باهات مخصوصا ما ...

من که اصلا کلید خونه رو نداشتم که بخان ازم بگیرن😄 شاید دو هفته یه بار در حد یکساعت برم خونشون 

تا دعوتم نکنن برای ناهار و شام نمیرم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
2810