2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفهای هیجان انگیز دوستانه بین دوتا خانم

اها درست میفرمایین شما

فقد خواهشا صحبت های دوستانه تون رو ببرین پیش ننه و خواهر خودتون

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
عزیزم معذرت میخوام قصد توهین ندارم ها ولی چون حس کردم خانم نیستی همینجا میذارم پیوی نمیذارم🥲

باش عزیزم هرطور راحتی   

ببخشیدا عزیزم بعضیا حسودی میکنن تعریف نمیکنن از اندامت من صادقانه و خواهرانه نظر دادم راجبت٬ بخاطر همین برداشت اشتباهی کردن...

باش عزیزم هرطور راحتی     ببخشیدا عزیزم بعضیا حسودی میکنن تعریف نمیکنن از اندامت من صادق ...

عزیزدلم درست میگین شرمنده بازم🥲🥲🥲 مرسی بهم روحیه دادی ولی بخدا هیچ گوه خاصی نیستم همین الان تاپیک زدم برای اینکه حس میکنم زشتم خانوما دارن دلداریم میدن😞

عزیزدلم درست میگین شرمنده بازم🥲🥲🥲 مرسی بهم روحیه دادی ولی بخدا هیچ گوه خاصی نیستم همین الان تاپیک ...

والا بخدا اصلا بخاطر روحیه نظر ندادم آدم خوشکل هم زیاد دیدم خودمم راضیم از خودم خداروشکر

من واقعا گفتم عزیزم 

منظورت چیه حالت خوب نیستا مریض

چرا بهت بر میخوره خانم محترم

من فقد گفتم بهتره با نزدیکان خودتون هم صحبت بشین دلسوزانه تر و مطمئن تر هستن

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹