2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نزن این حرفو دلت میاد؟ هیچی از یه مدل کم نداری شکمت تخت معرکس من آرزوی همچین اندامی دارم

ممنونم عزیزم آخه یه دختره تو کتابخونه اس قدش ۱۷۵ هست همش می بینمش اعصابم بهم میرزه بورم هست چش رنگی بعد نمیتونم درس بخونم من چشام سیاهن موهام سیاهن الان همه بور دوست دارن 

ممنونم عزیزم آخه یه دختره تو کتابخونه اس قدش ۱۷۵ هست همش می بینمش اعصابم بهم میرزه بورم هست چش رنگی ...

غلط کردن بور دوس دارن ببین عزیزم بورا زود از چشم میفتن و جذابیتشونو از دست میدن تکراری میشن

چشم و موی مشکی همیشه لعنتیه جذاب هست تا ابد عشقم. خیلی  میخوامت

غلط کردن بور دوس دارن ببین عزیزم بورا زود از چشم میفتن و جذابیتشونو از دست میدن تکراری میشن چشم و م ...

وای عزیزم ممنونم خیلی بهم روحیه دادی😢😢😢😢 ولی بخدا همه بور میخوانا😢😢 عزیزم ممنون بابت محبتت🥲🥲🥲

عزیزم😂😂 مرسی گل دختر عکس بازم دارم با کفش پاشنه دار گرفتم بذارم؟😁😁 اخه عقده داشتم همیشه قدم ۱۷۸ ...

میانگین قدی خانما تو ایران ۱۵۵ هس عزیزم تو ۱۵سانت بیشتراز میانگین هستی راضیم ازت

عاشق انحنای زیر باسنت هستم

مطمئنی خانمی؟!😐

تو تاپیکاتم ک دنبال خانم متاهلی ک حرفای هیجان انگیز بزنی

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
2810