2777
2789
اخه اصولا پسرا دنبال دختر خوشکلن

مگه به یه خوشگل قناعت میکنن اگه ملاکشون واسه ازدواج این باشه، بالاخره جفت خواهرتونم پیدا میشه که مسلما خود وجودشو دوست داشته باشه

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسری رو میشناسم که ماشینش بنزه ، مدرک تحصیلیش دکتری ، خونه اش شمال تهران ، چهره و هیکلش خوب ، به شدت ...

از فامیلای حبیبه؟😁

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
پسری رو میشناسم که ماشینش بنزه ، مدرک تحصیلیش دکتری ، خونه اش شمال تهران ، چهره و هیکلش خوب ، به شدت ...

خب چرا مجرده؟احتمالا سخت گیره یا میگه حتما در حد خودم باشه.

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
از فامیلای حبیبه؟😁

خدا شاهده خودممم هربار می بینمش یاد حبیب میفتم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
خب چرا مجرده؟احتمالا سخت گیره یا میگه حتما در حد خودم باشه.

هیچ کدوم..برای همینه که میگم ازدواج اصلا ربطی به این پول و قیافه نداره

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
الان که دیگه اصلا مهم نیست همه می تونن راحت تو چهره شون تغییراتی بدن خواهرتون مراودات اجتماعیش رو ...

الان خیلیا نچرال پسند شدن.من خودم این عملیا رو میبینم حالم بهم میخوره.همه شون مثل این سندروم داونی ها شبیه همن.باز اگه فقط یه دونه عمل باشه خوبه

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
خدا شاهده خودممم هربار می بینمش یاد حبیب میفتم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 آخه پسری با این آپشنها رو رو هوا میزنن  چطور به شدت ازدواجی یه ولی هنوز مجرده!!

2810