2777
2789
خودم معرف،ولی نیس اخه

منظورم از فامیل و آشنا  و دور و برا که خواهرتونم که دختر خوبیه پسر  سالم دورشون هست  معرفی کنن

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
منظورم از فامیل و آشنا  و دور و برا که خواهرتونم که دختر خوبیه پسر  سالم دورشون هست  ...

اها،خیلی خیلی ماهه نمازخون اصن فرشته س این دختر،دلم نمیاد بدمش دست کسی که حتی بهش بگه تو ،اخه پدر مادر درست حسابیم نداریم بخاطر اون خیلی ناراحتشم😥💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها،خیلی خیلی ماهه نمازخون اصن فرشته س این دختر،دلم نمیاد بدمش دست کسی که حتی بهش بگه تو ،اخه پدر ما ...

مطمئن باش بخت خوب نصیبش میشه فقط همیشه اینو از خدا بخواه ،خودمم نماز میخونم و باخدا حرف میزنم یه همسر خوب دارم از لطف خدا.

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
چون داری چیزای غیر واقعی میگی . انگار تو جامعه نیستی 

منطق نداری شما 

منو ریپلای نکن با شما صحبتی ندارم

اتفاقا تو جامعه هستم 

شما چون به گفته خودتون زیبا نیستی کمی حسود و به موفقیت نرسیدی و دنبال باکلاس بودنی و ... مقصر زیبایی ندون باید تلاش کرد تا به موفقیت رسید عزیزم با زیبایی همچی حل نمیشه اخلاق و شخصیت بخوای نخوای خیلی مهم تره

شخص زیبا با اخلاق بد ازدواجم کنه بعدش طلاقه اما ادم باشخصیت ....

منم میقام :/

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
الان که دیگه اصلا مهم نیست همه می تونن راحت تو چهره شون تغییراتی بدن خواهرتون مراودات اجتماعیش رو ...

همه اینارو ک گفتی پول میخواد عزیزم .ی دختر مجرد از کجا بیاره 

سلام دوستای خوبم .شما ک داری امضای بنده رو میخونی میشه ازت خواهش کنم‌😥برای خوشبختیم برام صلوات بفرستی انشالله ک صد برابرش ب زندگی خودتت برگرده ....خدایاااا تنها امیدم تویی میدونم ک نا امید از درگاهت برنمیگردم ب وقتش جوابو خواهی داد 😊....من اینو تجربه کردم ب چشم دیدم  کسی ک خونه پدرش خوشبخته خونه همسرشم خوشبخت میشه کسی ک با با هزاران بدبختی تو خونه پدرش دست پنجه نرم میکنه خونه همسرشم صد برابر بدتر میشه ...خدا زورش ب کسی برسه دیگ تمومه 💔💔💔💔💔خدایااااا مصلحتوووو شکرررر

عزیزم دعا کنید ی انسان واقعی سر راه خواهرتون قرار بگیره من خودم زشتم اندامم خوب نیست تپلم سی سالگی ازدواج کردم آدم سر زبون داری هم نیستم تو دانشگاه هم هنیشه تنها بودم من حتی مادرم و خواهرها و برادرام چهره ام مسخره می کنن داداشم بهم میگه گراز ی بار گفت تو هیچ جنبه ی دلبرانه نداری که مردی بیاد سراغت جوری دلم شکست که خدا می دونه دقیقا ی هفته بعدش شوهرم اومد خواستگاریم و با هم ازدواج کردیم لطفا به خواهرتون اعتماد به نفس بدید و دوستش داشته باشید و بدونید که قدرت خدا فوق قدرت ها و اراده ها هست

منطق نداری شما  منو ریپلای نکن با شما صحبتی ندارم اتفاقا تو جامعه هستم  شما چون به گفته ...

من هفت ساله ازدواج کردم. خدارو شکر زندگی خوبیم دارم 

ولی ظاهر اولویت هست این زمونه . حداقل باید معمولی بود 

بعد شغل و اخلاق مناسب . دیگه  خودم چندین بار دختر معرفی کردم شایدم عالی بودن ولی برا قیافه طرف گرخیده . الانم برو دنبال کارت

عزیزم دعا کنید ی انسان واقعی سر راه خواهرتون قرار بگیره من خودم زشتم اندامم خوب نیست تپلم سی سالگی ا ...

چ قشنگ گفتی،، اینجوری ک تعریف کردی اره شرایطش جفففت شماست ،ینی هررر چی از فهم شعور و مهربانی نماز خون بودنو پاک بودنش بگم کمه ،من نمیخوام بدمش دست هر کسی،چون پدر مادر درست حسابیم نداریم دلم کبابه واسش ،همیشه میگم ایشالا بهترین بیاد هر کسی لیاقت تو رو نداره

من هفت ساله ازدواج کردم. خدارو شکر زندگی خوبیم دارم  ولی ظاهر اولویت هست این زمونه . حدا ...

متناسب تاپیک هاتون پاسخ بدید که مشکل نخورید نه زندگیت خوبه با مادرشوهر خواهر شوهر مشکل داری و افسرده ای و ... خودت تو تاپیک هات گفتی مشکلاتو اگر شما مشکل داری استارتر و بقیه را اشتباه راهنمایی نکن 

اتفاقا الان تو این زمونه قیافه زیبا ساختن کاری نداره مهم اخلاق و کار و موفقیت که هیچکدوم شما نداری 

استارتر عزیز خواهرت با خداست مطمئن باش ادم درستی مثل خودش سرراهش قرار میده، فقط الان باید تو اجتماع بیشتر باشه، خوش اخلاق و خوش پوش باشه و موفق، اگرم شاغل باشه که عالیه

2810