2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن یکم هست  من گنم نبستم

منم نبستم ولی طبیعی بودم

شکمم روز زایمان بعد از زایمان خیلی بزرگ بود.خیلی

فقط شیر خودم رو دادم

یه سال و نیم بعد از زایمان شکمم آب شد

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
والا من ۶ ماهگی شروع کردم اونم ورزش های شکمی و هوازی جای بخیه م درد کرد و سوخت دیگه ترسیدم ولش کردم ...

پس کی شرو کنم هیلی دوسدارم برم هیکلمو بسازم 

چرا دکترم گفت ۳ ماه بعد میتونی 

راسش ب عقلو حس خودمم جور درمیمد ک خواستم تجربه هارو بدونم ب نظرتون چن وقت بعد بهتره؟

شما چیکار کردید؟

پس کی شرو کنم هیلی دوسدارم برم هیکلمو بسازم  چرا دکترم گفت ۳ ماه بعد میتونی  راسش ب عقلو ...

عزیزم بدن با بدن فرق می‌کنه برای من نشد شاید برای شما بشه اما ورزش های سبک رو الان میتونی بری منظور دکترت هم همین بوده احتمالا من رژیم گرفتم کالری شماری کردم یه سایز کم کردم بعدش با فعالیت های روزانه به خاطر بچه داری یه سایز دیگه هم کم شد ورزش سبک گاهی میرفتم اما ورزش شکم نه فقط در حد بالا پایین پریدن 

بعد شیردهی درست میشه نگران نباش منم خیلی حساس بودم ولی هیکلم برگشت بدون رژیم و ورزش چون ژنتیک م چاق ...

خداروشکر عزیزم ولی من مسئلم وزنم نیس فقط بیشتر اون تغییراتی ک رخ داده شلی شکمو فرم کلی بدن...