2777
2789
عنوان

Trx بعد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 29 پست
منم نبستم ولی طبیعی بودم شکمم روز زایمان بعد از زایمان خیلی بزرگ بود.خیلی فقط شیر خودم رو دادم یه ...

احتمالا وزنتون کم شد ک آب شد؟

یا موضعی همون شکم آب شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم ولی من مسئلم وزنم نیس فقط بیشتر اون تغییراتی ک رخ داده شلی شکمو فرم کلی بدن...

تا حدود زیادی اونم درست میشه  عزیزم ولی بنظرم بخاطر بخیه های بعد یکسال شروع کن ک بعد ها اذیت نشی 

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
ی سوال اگ شیر خودمونو ندیم شکممون اب نمیشه من اصلا ندوس خودم شیر بدم😢

نمیدونم ولی منطقیش اینه ک شیردهی چون کالری میسوزونه و...وزنو کم میکنه دیگه حالا بعضیام میخورنو اشتها دارن چاق تر میشن 

تا حدود زیادی اونم درست میشه  عزیزم ولی بنظرم بخاطر بخیه های بعد یکسال شروع کن ک بعد ها اذیت نش ...

راس میگی عزیزم منطقیه ولی نمیدونم چرا انقد رومخمه چون همسرمم خیلی میگه وزنت زیاد تر شده و هیکلت به هم ریخته نباید اهمیت بدم اما واقعا بارداریو زایمان چ پروسه طولانی ایه

راس میگی عزیزم منطقیه ولی نمیدونم چرا انقد رومخمه چون همسرمم خیلی میگه وزنت زیاد تر شده و هیکلت به ه ...

طبیعیه منم خیلی حساس بودم 

به حرف اطرافیان اهمیت نده و بگو عادیه ک بعد زایمان هیکل تغییر کنه قرار نیس بخاطر حرف همسرت خودتو بندازی تو کمردرد و بخیه درد ک بقیه خوشش شون بیاد ب وقتش درست میشه هیکلت 

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
چند روز بعد سزارین میشه گن بست؟؟ درد نداره؟ 

عزیزم معمولا بعد سزارین میبندن که شکمت نیفته پایین رو بخیه هات البته من هنوز زایمان نکردم و تجربه شخصی ندارم گام

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 
عزیزم من خودم بعد 40روز ورزش EMSرو شروع کردم که رژیمم داشتش الانم بعددوماه تقریبا6/7کیلو وزن کم کردم ...

مرسی عزیزم ک تجربتو گفتی بچه من ۷ ماهس الآن

چنتا سوال:

مشکلی نداری؟من از درازو نشست میترسم.

و اینکه ems از لحاظ سختیش در حدtrx هست؟

دکتر من گفته بود بعد س ماه میتونی اما من ترسیدم 

نزدیکیو گفت بعد ده بیس روز میشه و(هروقت آماده بودی) و من خیلی سختم بود(شاید اگه بعد چهل روزم شرو میکردم اولش سخت بود نمیدونم)برا همین ب حرف دکترم عمل نکردم

الآنم ک پسرم گاهی خیلی انرژی میبره ازم 

اما جدا دوسدارم باشگاه برم 

مرسی عزیزم ک تجربتو گفتی بچه من ۷ ماهس الآن چنتا سوال: مشکلی نداری؟من از درازو نشست میترسم. و این ...

نه مشکلی ندارم و متد EMSهم یه جلیقه هست که با پالس هایی که وارد بدن میکنه چندبرابر باشگاه تحریک عضلانی داره-دراز نشست هم نداره یه سری حرکات ورزشی هست اگه سختت باشه مربی کنارته حواسش هست.خوبیش اینه تایمش کمه و به کارهاتم میتونی برسی.حتی تو دوره هم انالیز برات انجام میدن ببینی چقدر تغییر کردی و انگیزه بشه برات.پالسش هم مثل پالس فیزیوتراپی ضرر نداره فقط به صورت مستقیم عملکرد دچربی و عضله رو تحت تاثیر قرار میده

نه مشکلی ندارم و متد EMSهم یه جلیقه هست که با پالس هایی که وارد بدن میکنه چندبرابر باشگاه تحریک عضلا ...

موفق باشی عزیزم 

منم trx رو شروع کردم 

فعلا ک راضیم