2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از الان شروع کن از بی پولی شکایت کن مثلا بگو یه کتاب یا فلان چیزو باید بخرم پولشو ندارم.بعد یه شال ب ...

اخه همینجوری راه و بی راه از من پول میگیره و الکی خرج میکنه

پول میخواست میگفتم ندارم همی چند وقت مثلا واست خریدم اخه پول هم الکی خراب میکنه والا من به نون شبم م ...

نخر بهش بگو تو غذا بهم نمیدی ی لقمه بخورم انتظار کادو نداشته باش

یه مدت مادرم بیمارستان بستری بود من پیشش بودم میرفتم خونه تمیزکاری و آشپزی می کردم برای خونه و غذا می بردم بیمارستان دو هفته ی تمام داداشم یه بار هم نیومد بیمارستان ولی با ذوق برای بقیه تعریف می کرد که پسرم دستمو می بوسه. به ازای اون همه حمالی و بذچ اخلاقی هاش که تحمل کردم سر اینکه یکم ابرومو تمیز کرده بودم کلی باهام دعوا کرد که چرا مریضای تخت های دیگه ازم پرسیدن دخترت مجرده ؟ چون تو ابروت رو تمیز کردی پرسیدن 

آخه پول ناخن!

همین به خدا بقیه مادر ها رو میبینم از خودشون میزنن دوستم خدا مادرش براش همینجوری بالاسری تا سالاها حفظ کنه سرکار میره پول دانشگاهشو میده لباس واسش میخره غذا واسش میده میارن خوابگاه اونوقت مادر من فکر میکنه من سر گنج نشستم میگم غذا میگه از بیرون بگو واست بیارن🙁