2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار میکردید؟

279 بازدید | 26 پست

چند وقت دیگه ک روز مادر من پارسال برا مادرم یه چیزی خریدم گرون شد وتقعا من دانشجو یه تومن واسش یه چیزی خریدم خیلیم ذوقش داشتم تا دعوامون میشد میگفت بخوره تو سرت برو برش دار دلم واقعا می‌گرفت چون بهترین مانتو رو میتونستم واسه خودم بخرم بعد الان همش به گوشم میزنه ک یادت نره روز مادر حالا من ن پول دارم ن وقت ک بخوام برم چیزی بخرم هم دلم شکسته شما چکار می‌گردید اینم بگم نزدیک ۱ میلیون طی دو هفته از من گرفته ولی درک نداره بابا منم دانشجوبم تو شهر غریب به نون شبم در موندم خونه ک میام هیچی به من نمیده ببرم غذا هم واسم درست نمیکنه چند وقت دیگه امتحانامه غذا نمیتونم درست کنم باید بخرم اینم بگم که ناراحت میشه چیزی نخرم و واقعا تا حدی ک دعوامون میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

وفتی نداری نخر شما مسئول ناراحتی بقیه نیستی،  من مادر ندارم خیلی ام دوستش داشتم ولی قرار نیست خودمون و عذاب بدیم برای خوشحالیه بقیه 

اگر میتثنی در حد توانت یه کادو کوچیک بگیر اگر نمیتونی که هیچی

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل شما ، سنم که کم بود برا مادرم کادو روز مادری با هزار شوق میخریدم ، بعد تا دعوا میشد میگفت بخوره تو سرت کادو ......

ببین از اون سالا خیلی گذشته ولی من عمرا هیچ کادویی بخرم تا اخر عمرم .  

مامان منم مثل مامان تو بود و دقیقا همین اتفاقا واسه من افتاد

و حتی بدتر

کادوی که داداشم واسش خریده بود هم مدام میزد تو سر من که اره پسرم واسم فلان چی خریده! 

منم دیدم لطف و کادوی من هیچوقت  به چشمش نمیاد.

سه سال پشت سر هم چیزی نخریدم و حتی تبریک هم نگفتم 

ولی امسال شاید یه چیز کوچیک بگیرم براش

جای تو بودم اصلا نمیگرفتم

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
تو هم چیزی گفتی ک اون مبگفت بخوره تو سرت برو برشدار؟

پول میخواست میگفتم ندارم همی چند وقت مثلا واست خریدم اخه پول هم الکی خراب میکنه والا من به نون شبم محتاجم تو شهر غریب مادرم درک نداره که بچش گشنه میمونه یا نه پول میگیره میزه ناخوناش درست میکنه میره وسیله تزیینی میخره