2777
2789
عنوان

مادرانی که بچه ی پیش دبستانی دارید بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 148 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میفرمایید پیش دبستان.نهایتش آشنایی بادرسه اونایی که شما گفتی قد دوم سومه

بهتره مدرسشو عوض کنید.چون باید بهش خوش بگذره نه اینکه زده بشه.

من خودم گشتم جایی رو پیدا کردم هم تعداشون کم باشه هم اموزششون متفاوت بطوریکه باخوراکی بازی آموزش میدادن

کتاب رو نمیارن خونه که همون جا در حضور مربی حل می کنن پنج تا کتاب دیگه شاپرک  بعدم شطرنجی هم ی ...

هم تو کلاس حل میکنن هم منزل و اینکه کتابها را یه مدته میارن

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
یاد میگیره تو با مدل خودت روش ساده بهش،یاد بده دختر من اوله تااازه یاد گرفته قشنگ رنگ میکنه الگوهار ...

پیش دبستانی یاد نمیگرفت؟

سخت نگیریا از درس زده بشه سال دیگ نخاد بره مدرسه

نمیتونم وقتی نمیگیره اعصابم خرد میشه اینقدر گریه میکنم میترسم سال دیگه هم همینطور باشه

پیش دبستانی یاد نمیگرفت؟

چرا یاد گرفته بود کامل اما تابستون همش یادش رفت

اخه واسه کلاس،اول سخت تره الگوهاش بعد همراه قرینه یابی هست اول،،، حالا دیگه میخوان تابستون همش بدم کتاب کارای کلاس اول و بدم بنویسه هم ریاضی هم فارسی فراموشش نشه،،، شما هرررچی یاد گرفت تو تابستون کمک درسی پیش و اول و براش بخر حل کنه یا کتاب لوحه نویسی هست،دستش روون بشه،واسه،کلاس اول

خیلییی سخته اول خدایی طفلک بچه هامون

خوب پیش که درس دادن نیس همش آمادگیه عزیزم کلاس باید با نشاط و بازی و نقاشی پیش بره حتما به بچه سخت ...

خودمم همین نظرو دارم نقاشی ندارن سفال ندارن همش آموزش آموزش اعتراض کردیم گفتن بهمن آزمون ورودی مدارس معروفه باید آماده باشن

هم تو کلاس حل میکنن هم منزل و اینکه کتابها را یه مدته میارن

ببین اصلا حساس نباش

من بچم تا الان تا اعداد 4یاد گرفته

5تا حروف الفبا

و اشکال هندسی رنگ و اینا

اطلاعات عمومی ی مقدار کار میکنن

و اینکه فصل و تفاوتشون 

جدول سودکو هم میده ولی با اشکال هندسی و چن تا عددی که کارکرده واقعا راضیم از معلمش خیلیی خوبه

چرا یاد گرفته بود کامل اما تابستون همش یادش رفت اخه واسه کلاس،اول سخت تره الگوهاش بعد همراه قرینه ی ...

پسرم گیرایی بالایی داره فقط این شطرنجی و هیچ جوره متوجه نمیشه 

بنظرم پیش باید واس این باشه ک بچه ب دوری از محیط خونه و مادر عادت کنه ب جدایی

بعد اونجا همش بازس و تخلیه انرژی بشن و خوش بگذره

درست و مکافاتاش بمونه واس مدرسه دیگ

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم