سلام دوستان، پسرم روز به روز داره زده میشه از پیش دبستانی سطح آموزشی بالایی داره هر شب کلی تکلیف دارن کتاب علوم و ریاضی دارن که من خودم گاهی تو جواباش می مونم.
دفتر شطرنجی و که اصلا متوجه نمیشه الگوها را غلط حل میکنه نگرانم میترسم واسه دبستان هم همین مشکل و داشته باشه بنظرتون چکار کنم...
مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم