2777
2789
عنوان

مادرانی که بچه ی پیش دبستانی دارید بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 148 پست
پسرم گیرایی بالایی داره فقط این شطرنجی و هیچ جوره متوجه نمیشه 

خب ولش کن این ی موردو خب نمی تونه چی بهت بگم اخه خواهر ک کارساز باشه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
خودمم همین نظرو دارم نقاشی ندارن سفال ندارن همش آموزش آموزش اعتراض کردیم گفتن بهمن آزمون ورودی مدارس ...

بچه های ما اصلا لوحه نویسی ندارن همه ی کتابها هم تو پیش دبستانی هست تو خونه هیچ کاری انجام نمیدن همش میگم کاش یه کم تکلیف میدادن بهشون

فقط خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اصلا حساس نباش من بچم تا الان تا اعداد 4یاد گرفته 5تا حروف الفبا و اشکال هندسی رنگ و اینا ا ...

دقیقا الان تا هشت و یاد دادن بلده سود وکو هم تقریبا خوبه فقط اشکال و درست نمیکشه و چوب خط و هر چی میگم کج بکش صاف می‌کشه😕

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
بچه های ما اصلا لوحه نویسی ندارن همه ی کتابها هم تو پیش دبستانی هست تو خونه هیچ کاری انجام نمیدن همش ...

ولش کن مامان جونی

برن مدرسه انقد درس و تکلیف سر بچه ها می ریزه

بزار این سال اخرم خوش باشه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
بچه های ما اصلا لوحه نویسی ندارن همه ی کتابها هم تو پیش دبستانی هست تو خونه هیچ کاری انجام نمیدن همش ...

خوشبحالتون بهتر بخدا بچه زده میشه

پسر منم پیش دبستانیه ولی تکلیف فقط ۴شمبه ها میده معلمشون،تمرین نوشتاری و کاربرگ و دفتر الگویابی،

نه متاسفانه هر روز تکلیف دارن

نمیتونم وقتی نمیگیره اعصابم خرد میشه اینقدر گریه میکنم میترسم سال دیگه هم همینطور باشه

اصلا نگران نباااااش خودت با حوصله باهاش دفتر شطرنجی بخر 

قبلی که تموم شد حتی اگه یاد نگرفت 

خب؟

گوش بده 

دفتر شطرنجی بخر همون مدل هایی که سر کلاس میده داخل خونه دو خط دو خط باهاش تمرین کن 

شعر و سوذه حدیث یه خط خط یا یه بیت یا ایه  تمرین کن ملکه ذهنش بشه 

وقتی از پیش اومد خونه غذا بده استراحت کنه بخوابه بعد از اخر شب کوچولو کوچولو باهاش تمرین کن  حتما بچه رو نشون عین نگهبان بالاسرش در حین بازی و سرو  کله زدن باهاش کار 

توی خونه نقاشی کن و الگو های شطرنجی رو دو خط دو خط شده بهش فشار نیاااااار بزاره یاد بگیره نه اینکه فقط دفتر سیاه کنه

خدایا خودت پشت و پناهم باش

پسرام پیش هستن اخر هفته فقط یه کاربرگ دارن و سه خط دفتر شطرنجی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوشبحالتون بهتر بخدا بچه زده میشه

میگم میخای ب معلمش بگو پسرت این مشکلو داره اگ راه حلی نبود

کلا بگو این شطرنجی رو حذف کنه

و این قسمت باعث اذیت شدن خودمو بچه م میشه

میگم میخای ب معلمش بگو پسرت این مشکلو داره اگ راه حلی نبود کلا بگو این شطرنجی رو حذف کنه و این قسم ...

یسری گفتم مربیش گفت اگه بلد نباشه توی نتایج آخر سال منفی میخوره و واسه ثبت نام کلاس اول مشکل ساز میشه

خودمم همین نظرو دارم نقاشی ندارن سفال ندارن همش آموزش آموزش اعتراض کردیم گفتن بهمن آزمون ورودی مدارس ...

اینطور بچه زده میشه

من بهمون گفتن ساعتی که گفتیم شروع کلاسه اگه بچه حال نداشت اون ساعت بیاد اجبارش نکنی

باهاشون خمیر بازی میکنه حیوانات رو میکشن یا حروف الفبا و اعداد رو

به بچت فشار نیار بخدا زده میشه

تو این سن نوشتن هم زیاد خوب نیس دستشون خسته میشه

مربیش گفت وقتی حال نداشتن 2صفحه رنگ کنن کمکشون انجام بدین یا بذارینش برا ی وقت دیگه 

در کنار یادگیری آسون میگیرن هم

فلش کارت بهشون میده شکل داره برا حروف الفبا خیلیی هم خوبه بچم یاد میگیره اصلا برا یادگیری اذیت نمیکنه

چون هم کلاسش رو دوس داره هم محیطش هم معلمش رو

حواست به بچت باشه آسیب نبینه