2777
2789

سلام دوستان، پسرم روز به روز داره زده میشه از پیش دبستانی سطح آموزشی بالایی داره هر شب کلی تکلیف دارن کتاب علوم و ریاضی دارن که من خودم گاهی تو جواباش می مونم.

دفتر شطرنجی و که اصلا متوجه نمیشه الگوها را غلط حل میکنه نگرانم میترسم واسه دبستان هم همین مشکل و داشته باشه بنظرتون چکار کنم...

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توقع زیاد ازش نداشته باش تا هرجا که باهات راه میاد باهاش کار کن. تا سال دیگ راه میفته

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

واسه پیش دبستانی زیاده خب

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

سخت نگیریا از درس زده بشه

سال دیگ نخاد بره مدرسه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

کتاب رو نمیارن خونه که همون جا در حضور مربی حل می کنن پنج تا کتاب دیگه شاپرک 

بعدم شطرنجی هم یه سری خطه که برای قوی شدن دست 

الانم دفتر شطرنجی دیگه کنار رفته 

حروف الفبا یا همون لوحه نویسی شروع شده 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
بامربی صحبت کنین وازش کمک بخاین وضع همه جا همینه 

با مربیش صحبت کردم اتفاقا خودم فکر میکنم نحوه ی آموزش مربی ضعیفه

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

منم بچه همین هارا داره چندتا کتاب داره ولی اکثرا تو مهد انجام میدن هفته یی یکبار یک کتاب دارن میارن خونه انجام میدن 

سخت بهش نگیر پشت سرهم انجام نده بافاصله انجام بده خسته نشن 

کلاس اول درسهاشون بیشنره الان نیازه اینهارا یاد بگیرن کلاس اول سودوکو دارن توالی والگو  دارن باید یاد بگیرن