بسم الله الرّحمن الرّحیم 😍😍
سلام سلاااام😍
صبح قشنگتون بخیر خانومای خوشگل😌
مامانای مهربون🥰
ودخترای عزیزدل نی نی سایت😘
🌱من عاشق سیب زمینی 🍟سرخ کردم،
ولی چون اکثر اوقات بد درستش میکردم🤭
کلا از درست کردنش دلم زده شده بود🥲
یا له درست میکردم،یا یکی خام بود یکی پخته،یا ...
درکل جالب نمیشد😪
میدونم شما خواهرای گلم سیب زمینی سرخ کردن براتون هیچی نیست و عین بازیه😁
ولی گفتم شاید یکی عین من اول راه باشه و ندونه
چون خودم تازه یاد گرفتمش🥲😅
خوب بریم سر دستور پخت وناهار دیروز ما😌😌
بسم الله الرّحمن الرّحیم 😍😍
1️⃣سیب زمینیا رو اول تميز میشوریم با شیر آب کم که اصراف نشه🌱
2️⃣بعد که مرتب خلالی خرد کردیم من دوباره یه آب میکشمش ومیزارم کنار تا آبش بره🌈
3️⃣تو ماهیتابه روغن میریزیم نه خیلی کم نه خیلی زیاد
ومیزاریم داغ بشه حرارت شعله هم یا متوسط یا متوسط یکم به بالا ،خیلی بالا نباشه که سیب زمینیا بسوزه روش ولی داخلش خام باشه😁
4️⃣وقتی روغنمون داغ شد داخلش به مقدار لازم نمک بریزین با توجه به ذائقتون،من یه قاشق چای خوری نمک میریزم با کمی فلفل قرمز و پودر زنجبیل
به دلخواه زعفرون ،ولی من زعفرون نریختم
و زرد چوبه هم تو سیب زمینی دوس ندارم😁
5️⃣و بعد سیب زمینیا رو میریزیم به قدری بریزین که سیب زمینی روی سیب زمینی دیگه قرار نگیره و همه تماس مستقیم با ماهیتابه و روغن داشته باشن
👈🏻سر رو روش نزارین 💙
6️⃣بعد سه دقیقه حدودا بزارین خودشو بگیره
وبعد جابه جا کنین و خیلی هم نزنین که سیب زمینی تیکه و له بشه و یه تست بکنین بعد چن دقیقه البته از رنگ و بافتش مشخص میشه
7️⃣مراقبه سیب زمینیتون باشین چون یکم بیشتر سرخ بشه مزه تلخ میگیره واینکه اگه حجم سیب زمینیتون زیاده وقتی دور اولو برداشتین مزه کنین اگه نمکش کم بودنمک اضافه کنین🌈💚😍😍😍
نوش جان
ناهار روز جمعه ما
سفره هاتون پر از رزق و نعمت حلال ان شاءالله 😍😍
خیلی خوشمزه بود
باور کنین😅😅😅