2777
2789
عنوان

سندرم ترنر

| مشاهده متن کامل بحث + 22660 بازدید | 81 پست

عزیزان

من تازه وارد نی نی سایت شدم و نمیدونم اگر جواب پیامم رو بدید چطور متوجه میشم.

خواهش میکنم اگر در مورد درمان سندرم ترنر با هورمون تراپی تجربه ای دارید، از طریق واتساپ به من اطلاع بدید.

باور کنید مادرش شب و روز گریه میکنه.

09031009917

سلام عزیزان. انشالله که همگیتون سالم و دلتون خوش باشه. من 5 ماه باردار بودم. همه ی آزمایشاتم اوکی بو ...

سلام عزیزم.

من شرایط مشابه شما دارم الان،در حال حاضر هفته چهاردهم هستم و آزمایشاتم سندروم ترنر رو نشون داده

لطفاً بگید برای مجوز سخت گیری نکردن و چطوری تونستید بگیرید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان. انشالله که همگیتون سالم و دلتون خوش باشه. من 5 ماه باردار بودم. همه ی آزمایشاتم اوکی بو ...

سلام  عزیزم  سندروم  ترنر و تو آمینوسنتز نشون  میده  و اجازه سقط میدن؟

سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
سلام  عزیزم  سندروم  ترنر و تو آمینوسنتز نشون  میده  و اجازه سقط میدن؟

سلام.

واسه من توی آزمایش سل فری سندروم ترنر نشون داد.

آمینوسنتز انجام دادم ولی هنوز نتیجه ش نیومده چند روز دیگه میاد

درمورد مجوز سقط تحقیق کردم میگن به ترنر مجوز نمیدن مگه اینکه به جز مشکل کروموزومی مشکلات دیگه ای هم داشته باشه

سلام  خواهر زادم سندرم ترنر داره. یک ماه پیش متوجه شدیم. چهار روزه داره آمپول میزنه. قدش ۱۳۸ ...

سلام عزیزم. من الان مطلب شما رو خوندم. من هم یک دختر ترنری دارم که هفت سال و نیمشه . میخوام هورمون تراپی رو شروع کنم. . شما حدودا دو سال پیش شروع کردی ایا نتیجهرفتید. ممنون میشم جواب بدید.

من ٥درصد ٤٥x و ٩٥ درصد ٤٦xxهستم.هيچ مشكلي ندارم و قدمم ١٧٢ هست.تو سن ٤٠ سالگي وقتي دوبار سقط كردم با آزمايش كاريوتايپ فهميدم..حالا چي ميشه؟ اگه بچه دار بشم مشكلي براش پيش مياد؟ 

سلام ببخشید شما جنینتون مشکل داشت بدسقطش دوبارع باردار شدین؟؟جنینتون سالم بود؟؟