2777
2789
عنوان

سندرم ترنر

| مشاهده متن کامل بحث + 22655 بازدید | 81 پست

سلام وقت بخیر

چند ماه پیش ازدواج کردم وبعد عقد متوجه شدم همسرم سندرم ترنر داره ولی همسرم انکار میکنه باور کنید من مشکلی ندارم ولی انکار میکنه علایمی که من دیدم انگشتان نسبتا کوتاه لبشکری بوده که عمل زیبایی انجام داده وعدم ترشحات واژن خواهش میکنم بمن کمک کنید تا مطمین بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

10 سالگی

دختر من ۸ سالشه، و واقعا نگرانش هستم، هرچند که همه چی ازدواج و بچه نیست، انشاالله بهترین ها برای شما و دختر من پیش بیاد، دختر کامل ۴۵ x هست، میتونم بپرسم شما کامل هستید یا موزایئسم؟

نقطه جان توی اینترنت میگشتم و یه دختر خانم سندرم ترنر ی توی یکی از پست ها میگفت که من دلم میخواد ازد ...

بله من از آشناها دیدم که ازدواج کردن خیلی هم زندگی خوبی داشتن . اینجور که من میدونم درمورد مسائل جنسی هم مشکلی نداشته . شوهرش همون اول قبول کرد که بچه دار نشن

سلام.عزیزم بعدش باردار شدید مجددا؟اگه بچه دارید لطفاً بفرمایید سالمه کاملاً؟و اینکه چه مواردی رو واس ...

سلام عزیزم ببخش کنجکاوی میکنم.ذهنم پیشتون مونده.شما بچه دار شدی؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤