2777
2789
عنوان

سندرم ترنر

| مشاهده متن کامل بحث + 22655 بازدید | 81 پست

@sahar358358    

جهت افزایش اطلاعات پزشکی و عمومی⭐✨

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان. انشالله که همگیتون سالم و دلتون خوش باشه. من 5 ماه باردار بودم. همه ی آزمایشاتم اوکی بو ...

سلام.

عزیزم بعدش باردار شدید مجددا؟

اگه بچه دارید لطفاً بفرمایید سالمه کاملاً؟

و اینکه چه مواردی رو واسه بارداری انجام دادید واسه اطمینان از سلامت جنین 

سلام عزیزم. من الان مطلب شما رو خوندم. من هم یک دختر ترنری دارم که هفت سال و نیمشه . میخوام هورمون ت ...

سلام عزیزم خوبی  ببخشید دخترت دوسالگی قدش چقدر بود؟ هفت سالگی چی؟. و آیا هورمون جواب داد برای شما؟؟؟ تورو خدا جواب بدین ممنون میشم🙏🙏

چند سالتونه چراازدواج نکردین از قیافتون معلومه ترنر دارین اخه دختر منم ترنری سه سالشه خیلی خیلی براش ...

سلام گلم خوبی ببخشید عزیزم. دخترت ۲سالگی قدش چقدر بود ؟الان چقدر شده و هورمون جواب داده؟؟؟

سلام منم ترنر خفیف دارم پریود نمیشم البته سینه هام پهن نیست  منم با آمپول قدم شد 161 منم اوایل ...

سلام عزیزم انشا.... بهترینها تو مسیر زندگیتون باشه. دختر منم ترنر داره .میشه از طول درمانتون و اینکه چ زمانی درمان رو شرو کردین حرف بزنید

تا چنو سالگی باید امپول رشد قد بزنن بعد اینا ایا عوارض داره چیه عوارضش ؟قیمت امپول هام الان چنده ازا ...

بله بیمه سلامت میده .پرونده بچه رو ببرید بیمه سلامت بگید نشاندار کنن تو سامانه برای بیماریهای صعب العلاج ک ترنر بخاطر نقص ژنتیکی و مادر زادی جزعشه. الان سیناتروپین ده با بیمه دونه ای ۱۳۰ تمنه

سلام عزیزم. من الان مطلب شما رو خوندم. من هم یک دختر ترنری دارم که هفت سال و نیمشه . میخوام هورمون ت ...

من ۸ سالگی شروع کردم و الان ۱۱ سالمه و ۲۵ سانت قد کشیدم بعدشو خدا بزرگه.الان ۱۳۱ هستم

سلام عزیزم انشا.... بهترینها تو مسیر زندگیتون باشه. دختر منم ترنر داره .میشه از طول درمانتون و اینکه ...

من ۳ سال طول کشید تا آخر عمرم باید سیپروترون کامپاند بخورم تا پریود بشم

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان