2777
2789
عنوان

سندرم ترنر

| مشاهده متن کامل بحث + 22660 بازدید | 81 پست

دختر منم سندرم ترنر خیلی خیلی براش ناراحتم که بزرگ شد از مریضش بدون چی میگه الان دختر من 3 سالشه قدش کوچیکه پیش هم سناش ایا قیافش بد میشه بزرگ شد معلوم میشه که مشکل داره امنوره چیه ؟

سلام منم ترنر خفیف دارم پریود نمیشم البته سینه هام پهن نیست  منم با آمپول قدم شد 161 منم اوایل خیلی نگران بودم برای ازواج برای بچه دارشدن اما من فهمیدم فقط یک بعد زندگی شوهر و فرزند  ما با آنها هدف درست برای خودمان آینده زیبا بسازیم شیدا جان نباید نا امید باشه البته من درک میکنم خیلی سخت چون منم هم سن اون هستم اما شادم و نا. امید نیستم چون هدف هایی دارم که شوهر تو گومه 

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم سندرم ترنر خیلی خیلی براش ناراحتم که بزرگ شد از مریضش بدون چی میگه الان دختر من 3 سالشه قدش ...

آمنوره یعنی پریود نميشه من با قرص ضد بارداری پریود میشم اگه نخورم هم سینه هام رشد نميکنه هم پریود نمیشم

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
منم همین مشکلو دارم از علائم سندرم ترنر فقط پریود نشدن به طور طبیعی رو دارم و قرص مصرف میکنم میشه بپ ...

ببخشید این سوال میپرسم آیا شما سینه هاتون طبیعه آخه برای من خیلی کوچیک هست و هنوز طبیعی نشده البته کنسرت ميخوام این سوال رو میپرسم

ببخشید این سوال میپرسم آیا شما سینه هاتون طبیعه آخه برای من خیلی کوچیک هست و هنوز طبیعی نشده البته ک ...

منظورم معذرت نه کنسرت اشتباه شد😳😳😳

تا چنو سالگی باید امپول رشد قد بزنن بعد اینا ایا عوارض داره چیه عوارضش ؟قیمت امپول هام الان چنده ازاد ودفترچه ؟این دفترچه بیمه سلامت قبول میکنن ؟هرروز این امپول باید بزنن ؟اخه برا دخترمن دکتر گفته باید شروع کنیم خیلی استرس دارم 

تا چنو سالگی باید امپول رشد قد بزنن بعد اینا ایا عوارض داره چیه عوارضش ؟قیمت امپول هام الان چنده ازا ...

دختر به من گفت تا دوسال ولی اگه بیشتر ميزدم قدم بلند تر ميشد اره عوارض داره ولی روی عوارضش تاثیر نذاشته قیمت آمپول نميدونم من چون 15یا16ساله بودم با مادرم ميرفتم داروخانه 15ابان ميگفتیم خیلی وقته ديگه آمپول نزدم برای همین یادم رفته اصلا نگران نباش سعی کن به دخترت روحیه بدی چون مادرم به من خیلی کمک کرد تا با این قضیه کنار بيام 

دختر به من گفت تا دوسال ولی اگه بیشتر ميزدم قدم بلند تر ميشد اره عوارض داره ولی روی عوارضش تاث ...

منظورم دکتر 

و این که آره من هرشب تا یک مدت درمانگاه ميرفتم ولی بعدش پدرم برام ميزد رو من که عوارضی نداشته 

چند سالتونه چراازدواج نکردین از قیافتون معلومه ترنر دارین اخه دختر منم ترنری سه سالشه خیلی خیلی براش ...

نه از قیافه ام معلوم نیست فقط پریود نمیشم با کوتاهی قد مادرو پدرم تا 15سالگی شک نکردن چون خود مامانم دیر پریود شد فکر میکرد منم دیر پریود میشم 

نه از قیافه ام معلوم نیست فقط پریود نمیشم با کوتاهی قد مادرو پدرم تا 15سالگی شک نکردن چون خود مامانم ...

من 20سالمه

سلام 

خواهر زادم سندرم ترنر داره. یک ماه پیش متوجه شدیم.

چهار روزه داره آمپول میزنه. قدش ۱۳۸ و نیم هست.‌بنظر شما قد میکشه و تا چند سال باید آمپول رشد بزنه؟ ۱۷ روز دیگه ۱۲ سالش تمام میشه.

امکان داره سینه در بیاره و پریود بشه.

خواهش میکنم اطلاعاتتون رو در اختیار من بزارید.

این شماره ی من واتساپ هم داره 09031009917

ممنونم.