2777
2789
عنوان

سندرم ترنر

| مشاهده متن کامل بحث + 22660 بازدید | 81 پست
سلام گلم من از این بیماری چیزی نمیدونم ولی احساس کردیم مهترین کار دادن حس اعتماد به نفس به خواهرته . زنای زیادی هستن که نمیتونن باردار شن اما این دلیلی برای ناامیدی نیست. عزیزم خواهرت تازه وارد جوانی شده و مطمئنن خواستگار های خوبی در انتظارش هستن و خواهرتون همین جوری که هست دوست دارن. از نکات مثبتش بهش بگو نمیدونم کمکی برات کردم یا نه .من از تاپیک خلاصه تاپیک اینجا اومدم تا ازت تشکر کنم. کاش ادامه داشته باشه چون تاپیک های خوب زیادن ولی صفحات زیادن و البته همشون هم نیاز نیست خوانده بشن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سندروم ترنر دارم..اره قد کوتاه میمونه امنوره اتفاق می افته متاسفانه و طبیعی نمیشه باردار شد ولی من چاق نبودم..با امپول هورمون رشد الان قدم 158 هست.دیگه زندگی هست که خدا بهمون داده دیگه..باید باهاش ساخت.رو اعتماد به نفسش خیلی کار کنید

سندرم ترنر یک بیماری کروموزومی بوده که تأثیر زیادی بر روی تکوین در زنان دارد. شایع‌ترین ویژگی افراد مبتلا ، قد کوتاه است که تا سن ۵ سالگی مشخص می‌شود. در بسیاری از بیماران عملکرد طبیعی تخمدان از بین می رود. در ابتدا تخمدان‌ها به طور نرمال تکوین می‌یابند. اما سلول‌های تخم (اووسیت) معمولاً پیش از بلوغ مرده و بیشتر بافت تخمدانی قبل از تولد تحلیل می‌رود.

برای اطلاعات بیشتر راجع به سندرم ترنر اینجا کلیک کنید

سندرم ترنر

منم سندروم ترنر دارم..اره قد کوتاه میمونه امنوره اتفاق می افته متاسفانه و طبیعی نمیشه باردار شد ولی ...

سلام عزیزم منم این بیماری رو دارم اگه دوست داشتی برام بنویس تا تبادل نظر کنیم 😊

چه جالب..جدی شما هم ترنری هستید؟فکر کردم فقط من هستم..اعتماد به نفستون چطوره؟

بله عزیزم من ترنر موزاییک هستم، تنها نیستی، همین تو ایران خودمون صدها سندرم ترنری داریم، اعتماد به نفسم 

خوبه، چرا باید بد باشه  😊دنیاست دیگه هر کسی یه مشکلی داره،؛من خیلی وقته با این مسئله کنار اومدم ، حتی بیشتر وقتا یادم نمیاد مریضیمو، اگه دوست داشتی پیام بده بیشتر حرف بزنیم 😘

بله عزیزم من ترنر موزاییک هستم، تنها نیستی، همین تو ایران خودمون صدها سندرم ترنری داریم، اعتماد به ن ...

من ترنر خفیف دارم..یه ژن ایکسم زانوییش شکسته ولی خوب درسته منم با قدرت زندگیمو ادامه میدم

من ترنر خفیف دارم..یه ژن ایکسم زانوییش شکسته ولی خوب درسته منم با قدرت زندگیمو ادامه میدم

منم همین مشکلو دارم از علائم سندرم ترنر فقط پریود نشدن به طور طبیعی رو دارم و قرص مصرف میکنم میشه بپرسم شما چه مشکلاتی دارید

سلام عزیزان. انشالله که همگیتون سالم و دلتون خوش باشه. من 5 ماه باردار بودم. همه ی آزمایشاتم اوکی بودن. آمنیوسنترز انجام دادم تو ازمایش کاریوتایپم نشون داد که جنین سندروم ترنر و سندروم  تریپل ایکس داره. خیلی عذاب کشیدم 12 دکتر حضوری رفتم و همشون گفتن که سقط کنم. حتی یک نفرم نگفت نگهش دار. با چه بدبختی تونستم مجوز سقط بگیرم. ودو هفته پیش سقط کردم دخترمو. ولی حال روحیم داغونه. خیلی ناراحتم. دقیقا دختر منم بدنیا میومد نمیدونم چه مشکلاتی میتونست داشته باشه. فقط از خدا میخام که ازم راضی باشه. دخترم حلالم کنه. چون طاقت نداشتم که بدنیا بیاد و اذیت بشه. 😢😢😢😢😢