2777
2789
عنوان

اسم پسرمو چی بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 97 پست
دوستان استارتر نمیگه اسم مورد علاقتون که احتمالا عشق اولتون که شصت سال بزرگتر بود؛ یا بازیگر مورد عل ...

درسته 

ولی کوروش هیچوقت قدیمی و خز نمیشه 

💚-زنان‌نیمی‌از‌جهان‌را‌تشکیل‌میدهند‌،و نیمی‌دیگر‌ را‌ زندگی‌میبخشند.            حآمی‌حیوانات🐾)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من اسم پیشنهادی های خودت خیلی تز اسم هایی که‌کاربرا پیشنهاد دادن قشنگ تره بعضیا که خیلی عجیب هست  رادین هم خوبه 

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
اسی بچت تکون میخوره ؟ من حدود ۲۰ هفته ام چرا تا الان تکون نخورده استرس دارم

منم تا ۲۰ هفته تکون نمیخورد نگران بودم چند روز پیش مریض شدم یه روز هیچی نخوردم دیگ شب شروع کرد به تکون های شدید که ترسیدم😅از اون روز خداروشکر تکون میخوره

چیزی نمیگن شوهرم از خودش در میاره😅میگه یوقت بهش میگن گراز😑

خودش خوشش نمیاد میخواد از چشم تو بندازه   من با همسرم میگیم دوتا پسر باشه میزاریم اراز و فراز بعد دختر باشه نیاز همسرمم میگفت ن مدرسه بهش میگن بهت نیاز داریم   

سلام اسامی خاص مذهبی رو که دوستان گفتند چون زیاده و تکراری تو جامعه دوست نداری

الان تو اروپا و امریکا همه محمد میذارند تکراری هم هست

اسم تو شخصیت واینده ی بچه ات خیلی تاثیرگذاره اونوقت میخوای رادین بذاری

عجب

شما که انتخاب کردی دیگه چرانظر سنجی میذاری

بااحترام اصلا اون اسامی نظر سنجیت جالب نیست برای یه انسان اونم بااین شرایط جامعه

تحت تاثیر جو ومد درون جامعه قرار نگیرهیچوقت

البته اعتقاد میخواد اسم مذهبی گذاشتن شاید علاقه ای نداری اما بعدها خود پسرت شاید اسمی که گذاشتی عوض کنه

نوه دایی مادرم اشکان بود گذاشت امیررضا وقتی بزرگ شد الانم ازدواج کرده همه بهش هنوزم میگند امیررضا

مارفتیم بجای جشن عروسی مون حج عمره گفتیم باهمسرم اگر دخترشد فاطمه پسر شد محمد

الان تک فرزند پسرم محمده باافتخار وچنان برکتی دیدم تو این زندگی بااسم پسرم که نگو تکراری باشه مهم نیست مهم اینه اسم نیکو انتخاب کردیم