2777
2789
عنوان

اسم پسرمو چی بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رادین بهتره تا رهام..من اسم انتخابیم شاهان بود ولی چون همه گفتن ن تصمیم گرفتم اریا باشه حالا باز همه ...

نامدار باشه

آرین هم قشنگه❤️

اگه اسمی رو خیلی دوس داشتین به کسی نگین تا شناسنامه بگیرید که دیگران از چشمتون نندازن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

دوستان استارتر نمیگه اسم مورد علاقتون که احتمالا عشق اولتون که شصت سال بزرگتر بود؛ یا بازیگر مورد علاقتون در دوران کودکیه چیه! میگه برای نوزاد این عصر اسم پیشنهاد بدید.

تاپیکای قدیمی رو نگاه میکنی پر از اسمای خاص و قشنگه؛ جدیدا وقتی کسی همچین تاپیکی میزنه کم مونده شاهمراد و قلی بیگ رو پیشنهاد بدن. چرا خب؟!😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نامدار باشه آرین هم قشنگه❤️ اگه اسمی رو خیلی دوس داشتین به کسی نگین تا شناسنامه بگیرید که دیگران ا ...

سلامت باشی عزیزم❤

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
برهان  کنعان

اتفاقادیشب همسرم برهان پیسنهاد داد به اونم فکر میکنیم

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی