2777
2789
عنوان

اسم پسرمو چی بزارم

1189 بازدید | 97 پست

باردارم و هنوز نتونستم اسم بچمو انتخاب کنم اگه اسم قشنگ و با معنی قشنگ به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید😊

تعداد رای : 80
نظرسنجی
روهام
21
26%
رادین
36
45%
هیرمان
6
7%
و...
17
21%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیرادم دوست دارم ولی به خاطر اسم حمید هیراد نمیذارم😅

😂😂😂😂...چند هفته ای؟؟

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
هیچ کدوم..بزار علی💞💞💞 علی خیلی بامعنا و پرصلابته هیچ وقتم قدیمی نمیشه و خیلی م شیکه..اسم پسرم ...

دوست ندارم اسم بچم تکراری باشه و تو فامیل و جاهای دیگه تا میگن علی چند نفر برگردن

خودمم یه همچین اسمی داشتم از نوجوونی دوست داشتم عوض کنم

پندار پوریا آیدین کیهان رامین رامتین مهراد سام مهرسام باربد مانی کارن سینا کیاشا پَرشان شروین آریا آرین ایلیا سروش نیما 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
۲۲ هفته بدی هیراد اینه که اسم باباشم حمیده😂

حمید هیراد خخخخخخ...بردیا هم خوبه...هنوز کلی وقت داری بگرد ی اسم شیک و با اصالت پیدا کن😎

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
دوست ندارم اسم بچم تکراری باشه و تو فامیل و جاهای دیگه تا میگن علی چند نفر برگردن خودمم یه همچین اس ...

نظرت محترمه..درسته😘

حالا من اصلا ادم مذهبی نیستم اسم خودمم ب نسبت ۳۷سال پیش خیلی امروزی و کمیاب بوده..اسمم پگاه س..ولی همیشهههه میگفتم اگه ی پسر بیارم اسمشو میذارم علی😍😍😍اسم دخترم هم عسل هست😍😍😍

حمید هیراد خخخخخخ...بردیا هم خوبه...هنوز کلی وقت داری بگرد ی اسم شیک و با اصالت پیدا کن😎

😂..دارم میگردم ولی چون اولین اسم انتخابیمون رادین بوده همش فکرمون میره سمت رادین

به نظرت قدیمی نیست؟معنی اسم روهامم دوست دارم،پرنده شکست ناپذیر

نظرت محترمه..درسته😘 حالا من اصلا ادم مذهبی نیستم اسم خودمم ب نسبت ۳۷سال پیش خیلی امروزی و کمیاب بو ...

ب نظرم قشنگ ترین اسمای دنیان😍😍😁😁

حس خودت مهمه..ب هراسمی حس خوب داشتی همونو بذار نامدارو سلامت باشه الهی گل پسرتون💋

2810