2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105191 بازدید | 14885 پست
فدات بشم فاطمه جان الان از بیمارستان اومدن گفتن گ هوشیاریش۳،۴ 😭😭😭😭😭😭انقد گریه کردیم چشام باز ن ...

حتما خوب میشه محیااا

همه براشون دعا میکنیم

انشاالله با خبر خوش برمیگردی

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلامدخترا یه‌مشکل خیلی‌بزرگ‌برای یکی از اعضای خانوادم پیش اومده😭😭😭😭توروخدا توروخدا دعا کنین ختم‌ ...

انشاالله که بخیر میگذره عزیزدلم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام @آزگل @عروسکی2 دخترا یه خبر بدین ما نگرانیم خوش خبر باشین انشالله 🥺اللهم صل علی محمد و آل مح ...

سلام ساحل،خوبی؟

خیلی ببخشید ک نگرانتون کردم، ولی نیاز داشتم ب دعاهاتون‌چون‌میدونم جوابه.‌‌..

فقط دعا کنین ختم بخیر بشه...

خودم ک تا دیروز حال خوشی نداشتم بخدا...

یکم‌امروز بهترشدم، بهم استرس وارد شده بود، دست‌چپم سنگین شده بود و‌ چشمم‌میپرید، خیلی بد بودم ترسیده بودم بخدا....

ای خواهر🥲❤️‍🩹

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
دوستان عزیزم به نیت ازگل جون این دوتا دعا رو بخونیم انشالله که با خبر خوب برگرده

مهربونم🥹🥹🥹

سلام عزیزم توکل بخدا خداروشکر که بخیر میگذره 313تا ذکر یا مهدی ادرکنی میگم از طرف شما ان شاء الله خی ...

ممنونم فاطمه

خیر آزی ناراحت نکن خودتو عزیزم خدا بزرگه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 انشالله حل میشع

عزیزی محیا، انشالله

وای بچه ها تورن خدا دعا کنید عموم باز حالش بد شده دکترا دیگه کلا نا امید کردن 😭😭😭😭😭😭😭

عزیززززم🥺مگه نیومده بود تو بخش

انشالله خدا شفا بده عشقم

اللهم‌صل علی محمد وآل محمد

یا ارحم راحمین خودت به خیر بگذرون ازگل و محیا با خبرای خوب برگردن خدای مهربونم ما فقط تنها امیدمون ت ...

یا ارحم راحمین

عموی محیا رو شفا بده، و‌مشکل داداش منم حل کن

سلام بچه ها ریه عموم خون ریزی کرده هوشیاریش ۳

این روزا سخت ترین روزای زندگیمون رو میگزرونیم 

امروز بردنش اتاق عمل فعلا ک مث قبل 

تا ببینم چی پیش میاد 

فقط فقط دعا 

راستی فاطمه جان دستت درد نکنه بابت تاپیک 

خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه 

بچه ها ممنونم از تک تک تون 

بابت دعا هاتون❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام ساحل،خوبی؟خیلی ببخشید ک نگرانتون کردم، ولی نیاز داشتم ب دعاهاتون‌چون‌میدونم جوابه.‌‌..فقط دعا ک ...

سلامممممم آزگل عزیزم اختیار داری  نبینم ناراحت و نگران باشی کاش اون لحظه کنارت بودیم هرچند تو بهترین رو که خدا باشه کنارت داشتی امیدوارم خدا خودش کمک داداشت کنه و این موضوع واسش ختم بخیر بشه انشالله 🧿.. توام روحیه ت رو حفظ کن اینطور مواقع انرژی مون خیلی تاثیر گذاره برای اینکه در جهت خواسته مون  باشیم یا دیگران از ما انرژی بگیرن داداشت مطمئنم که از شما انرژی میگیره 

خداروشکر عزیزم که امروز بهتری انشالله روز های بعد کلی خبر خوب بهمون بدی مارو از حالت بی خبر نزار

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام بچه ها ریه عموم خون ریزی کرده هوشیاریش ۳این روزا سخت ترین روزای زندگیمون رو میگزرونیم امروز برد ...

سلامممممم محیای نازنینم بلا به دور باشه و انشالله خدا کمک کنه سلامت برگرده  کنار خانواده ش 🥺 مطمئن باش دعا میکنیم عزیزم خودتم حتما مراقب خودت و اطرافیان باش امیدت به خدا باشه انشالله به زودی خبر خوب ازت بشنویم🧿♥️مارو بی خبر نذار عزیزم 

#حفظ_کل_خانواده_از_هر #بدی و #بلا

جناب سلمان می فرماید:

#روی_شمشیر_مولا_علی (ع) اسماء وکلماتی دیدم

11کلمه دیدم که نوشته شده است هرکسی بعد از نماز صبح این 11 کلمه را بگویدخودش وخوانواده اش و فرزندانش در حفظ و امنیت الهی بوده و همیشه در سفر وحضر و در خواب و بیداری از بلایا محفوظ هستند

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ يَا عَالِماً بِكُلِّ خَفِيَّةٍ يَا مَنِ‏ السَّمَاءُ بِقُدْرَتِهِ‏ مَبْنِيَّةٌ يَا مَنِ‏ الْأَرْضُ‏ بِقُدْرَتِهِ‏ مَدْحِيَّةٌ يَا مَنِ‏ الشَّمْسُ‏ وَ الْقَمَرُ بِنُورِ جَلَالِهِ مُضِيئَةٌ يَا مَنِ الْبِحَارُ بِقُدْرَتِهِ مَجْرِيَّةٌ يَا مُنْجِيَ يُوسُفَ مِنْ رِقِّ الْعُبُودِيَّةِ يَا مَنْ يَصْرِفُ كُلَّ نَقِمَةٍ وَ بَلِيَّةٍ يَا مَنْ حَوَائِجُ السَّائِلِينَ عِنْدَهُ مَقْضِيَّةٌ يَا مَنْ لَيْسَ لَهُ حَاجِبٌ يُغْشَى وَ لَا وَزِيرٌ يُرْشَى صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ احْفَظْنِي فِي سَفَرِي وَ حَضَرِي وَ لَيْلِي وَ نَهَارِي وَ يَقَظَتِي وَ مَنَامِي وَ نَفْسِي وَ أَهْلِي وَ مَالِي وَ وُلْدِي وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَحْدَهُ.

📚بحارالانوار ج 83 ص 192 – مستدرک الوسائل ج 5 ص 90

دوستان عزیزم به نیت دوستامون و خودمون و عزیزانمون این دعا رو در طول روز بخونیم انشالله که روز به روز شاهد خبرای خوب باشیم ♥️پیشامد بد از همه به دور باشه انشالله 🧿

2810