2777
2789

قبل بارداريو پيش يه دكتر رفتم كليم تحقيق كردم مورد تاييد همه بود به زور اشنا و پارتي نوبت گرفتم 

همون ماه اول باردار شدم البته يكم تنبلي فقط داشتم 

اما دكترش تك تك داخل ميفرسته ميتونم همسرمم باهام بياد 

بيماراي محدودي قبول ميكنه و بشدت بشدت ادم دلسوزيه 

بيماري قلبي داره دكتر قبلش ازش پرسيدم گفت زايمانم انجام ميدم اما به نظرم تا ديدزود  باردارم سريع گفت من نميتونم قبولت كنم 

مطبشم پر ادم باردار بود كلي اصرار كردم و با اكراه و بد اخلاقي گفت قول نميدم سر زايمانت بتونم بيام ممكنه مطبو ببندم چون مريضي قلبي دارم 

و فكر دكتر باش برا خودت 

همه اينا رو با تندي گفت انگار دعوا داشت

و بقيه ميگن اصرار بر زايمان طبيعي داره خيلي كم سز ميكنه 

دومي سه تا سه تا ميرن داخل همسرم نميتونه بياد 

اما بشدت خوشبرخورد بود 

كلي ارامش داد 

و اينم دكتر حاذقيه اما نه به اندازه اولي قطعا 

گفت تو زايمان اذيت مريض نميكنم هر كدوم بخاد 

خوبم به حرفام گوش داد و از لحاظ روحي كلي ارومم كرد 

من خودم اون يكي اپيدورال بود اينم همينه اگه طبيعي بشه 

پيش كدوم ميريد شما 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی

من خودمم از اولي دلسرد شدم 

منشيش گفت قبول كنه تا اخر قبول ميكنه ولي بهم بر خورد انگار ناراحت شد زود باردارشدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

پیش دومی

واقعا ممکنه اولی مطب رو ببنده نتونه بهم برسه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
عزیزم دکتر اولی ب شما گفته نمیتونم چ اصراری هست برین ‌. دکتر بهتری پیدا کن

اصرارم از اين جهت بود دكتر خوبيه و همون اول كه رفتم پرسيدم پرسه بارداريو قبول ميكني يا نه هم خودش هم منشي قبول كردن بيماري قلبيشم برا سال پيشه يهني تو يه ماه بوجود نيومد 

اما خب جزو محدود دكتراييع كه تكي قبول ميكنه 

۶ سال دکترای نازاییو چرخیدم بهتریناشو  تجربم میگه دکتری ک وقت نزاره و سه تا سه تا مریض ببینه ا ...

و اینم بگم اولیم دکتری نیست ک همیشه در دسترست باشه ب فکر دکتر سوم باش اگه تهرانی دکتر عالی معرفی کنم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
۶ سال دکترای نازاییو چرخیدم بهتریناشو  تجربم میگه دکتری ک وقت نزاره و سه تا سه تا مریض ببینه ا ...

شوهرمم ميگه حالا كه قبول كرده برو بعدم ميگه دكتر متعهديه كه راحت بخاطر پول شكم طرفو نميشكافه 

شوهرمم ميگه حالا كه قبول كرده برو بعدم ميگه دكتر متعهديه كه راحت بخاطر پول شكم طرفو نميشكافه 

اولی سنش بالاست؟چون اکثرا دکترای با تجربه اصرار دارن برای طبیعی

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
و اینم بگم اولیم دکتری نیست ک همیشه در دسترست باشه ب فکر دکتر سوم باش اگه تهرانی دکتر عالی معرفی کنم

نه شهرستانم 

دكتر اولي ميگن قبول كنه تا اخرش هست اما خودش گفت من ممكنه دكتر بگه كار نكنم چون استرس بيمارمو دارم قلبم اذيت ميشه و من دوبار سكته كردم 

2810