2777
2789
عنوان

شما بوديد كدوم دكتر ميرفتيد واقعا سر در گمم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 30 پست
اولی سنش بالاست؟چون اکثرا دکترای با تجربه اصرار دارن برای طبیعی

نه هر دو همسنن ولي دومي جونتر ميزنه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
قطعا دومی ، دکتر من شبیه این دکتر دومی بود که میگی قشنگم برا ادم وقت میذاشت با اینکه سه تا مریض داخل ...

اره وقت ميزاره قشنگ من خودم بيست دقيقه صحبت ميكردم در مورد زايمان قبلي و دكتر قبليم كامل پرسيد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شهرستانم  دكتر اولي ميگن قبول كنه تا اخرش هست اما خودش گفت من ممكنه دكتر بگه كار نكنم چون ا ...

خب بنده خدا بخاطر همین قبول نمیکنه ک بدقول نشه 

اگه تونستی ی دکتر دبگه پیدا کن دکتری ک هم تکی ببینه هم همیشه دردسترس باشه 

من دوهفته قبل آنفلوآنزا گرفتم مجبور شدم ساعت ۱۲ شب با دکترم تماس بگیرم ی موردی برام پیش اومده بود 

ی دکتری برو ک همیشه بهش دسترسی داشته باشی حالا خیلی معروفو پرفکتم نبود اشکال نداره

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
خب بنده خدا بخاطر همین قبول نمیکنه ک بدقول نشه  اگه تونستی ی دکتر دبگه پیدا کن دکتری ک هم تکی ...

هر دو همينن شماره مطب ميدن و شماره شخصي براي بيمارايي مثل من كه تجربه استراحت مطلق داشتن 

عزیزم خوب دکتر اولی بنده خدا مریضه در توان خودش نمیبینه  داره بهت حقیقت و میگه دیگه والله نارا ...

خب همينو يه ماه پيش ميگفت نه بگه من زايمان هم ميكنم 

من برا ناباروري نرفته بودم كه برا ازمايش قبل بارداري رفتم كه در پرسه بارداريم قبولم كنه حتي دارو برا تنبليم نداد گفت نياز نيست برو سه ماه ديگه باردار نشدي بيا 

دومی برو. همسرت که کار خاصی نمیخواد بکنه، به جز همدلی.

من استراحت مطلقم بياد از زبون دكتر بشنوه دنياش فرقه 

بيشتر مراقبمه ميدونم 

البته دوميم فكر كنم يكي دو جلسه بزاره بياد 

هر دو همينن شماره مطب ميدن و شماره شخصي براي بيمارايي مثل من كه تجربه استراحت مطلق داشتن 

و اینکه من یکی از اولویت‌هام برای انتخاب دکتر دکتری بود ک استرس نده خواهرشوهرم تحت نظر ی دکتر خیلی عالی بود ولی همش استرس میداد مثلا کلیه بچه ی کوچولو ادرار بود میگفت واااای ورم کلیه داره باید چند آزمایش و سونوی دیگه بدی این بدبختو تا مرز سکته می‌برد ولی دکتر من چنان آرامشی میده ک خیال آدم راحت میشه

و اینکه من یکی از اولویت‌هام برای انتخاب دکتر دکتری بود ک استرس نده خواهرشوهرم تحت نظر ی دکتر خیلی ع ...

اوليو ميگم زياد باهاش حرف نزدم اما دومي خيلي خوشرو و خوش برخورد بود 

خودمم دلم با دوميه 

۶ سال دکترای نازاییو چرخیدم بهتریناشو  تجربم میگه دکتری ک وقت نزاره و سه تا سه تا مریض ببینه ا ...

اگه تهرانی یه دکتر خوب واسه تنبلی معرفی کن بهم مرسی ،من یه دکتر رفتم دوسالم وقتمو گرفت الکی تک تک هم ویزیت میکرد مطبش 

اگه تهرانی یه دکتر خوب واسه تنبلی معرفی کن بهم مرسی ،من یه دکتر رفتم دوسالم وقتمو گرفت الکی تک تک هم ...

شش سال معروف ترین دکترای تهرانو رفتم 

پیش دکتر زهرا خلج ی ماه رفتم همون ماه طبیعی بدون آی وی اف و آی یو آی باردار شدم خداعمرش بده دائم دعاش میکنم فرشته زندگی ما بود مطبش تو سعادت آباده مهربون و خوش برخوردم هست تو اینستا هم سرچ کن اسمشو پیج داره

تو خود مطبم سونو میکنه

2810