2777
2789
عنوان

اون دوستی که لباسای جاریشو با جزئیات یادداشت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 65 پست
در حد همین نوشته ها به تشخیص رسیدم و چون برای دیگران جالبه بدونن مشکل چیه اینجا نوشتم. ندیدم که نوشت ...

منم میگم اصلا ممکنه اون چیزی که شما فکر میکنین نباشه و مشکل ایشون چیز دیگه ای باشه و ممکنه ایشون تاپیک شما رو بخونن و برای چاره کارشون راه رو اشتباه برن 

حرف منم همینه که تا چند تا جمله از ایشون شنیدین سریع با معلومات خودتون تطبیق ندین شاید اشتباه کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میگم اصلا ممکنه اون چیزی که شما فکر میکنین نباشه و مشکل ایشون چیز دیگه ای باشه و ممکنه ایشون تاپ ...

احتمالش کمه اشتباه کنم چون واضحه. در ضمن من چاره کار ندادم بهشون که بخوان راه رو اشتباه برن. به هر صورت ایشون باید بره پیش چندین روانشناس و روانکاو حرفه ای تا به تشخیص قطعی برسه. به صورت موازی برای برطرف کردن علائم وسواس اجباری حتما باید تحت نظر روانپزشک دارو مصرف کنه. هیچوقت نظر یک نفر کافی نیست

والا ی بار رفتم انقد ک بنظرم بیخود اومد ک نرفتم‌دگ 

چندین نفر متفاوت رو امتحان کن. تجربه ها آدما با هم فرق داره. یه روانکاو ممکنه اصلا نتونه رو شما تشخیص خاصی داشته باشه و یه روانکاو دیگه بر اساس تجربه ممکنه همون جلسه اول بزنه تو هدف و بهت کمک کنه. مثل دکترای مختلف که تشخیصشون متفاوته بر اساس تجربه و معلوماتشون

شما خ قشنگ صحبت میکنی💗

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

اتفاقا از نظر من اصلا مشکل روانی ندارن ایشون فقط داره یجورایی خودشو سرگرم میکنه شاید ناخود آگاه یه مشکلی تو زندگیش وجود داره .  به صورت نا خود آگاه داره با این روش  تمرکز وحواسش رو راجع به اون مساله به سمت دیگه سوق میده  از دیدگاه من شاید اینکار از نظر اون یه نوع سرگرمی ذهنی جالب باشه و اصلا  ربطی به حسادت و اختلالات روانی و اینچیزا نداشته باشه

اتفاقا از نظر من اصلا مشکل روانی ندارن ایشون فقط داره یجورایی خودشو سرگرم میکنه شاید ناخود آگاه یه م ...

وقتی خودش تا این حد رنج میبره نمیشه گفت سرگرمیه. و اینم بدونید عادات و سرگرمی های عجیب و غریبی وجود دارن که اتفاقا نشان دهنده اختلال هستن

مطلب مفیدی بود 

ممنونم از اینکه اطلاعاتتون و با ما شریک گذاشتین:)

💚-زنان‌نیمی‌از‌جهان‌را‌تشکیل‌میدهند‌،و نیمی‌دیگر‌ را‌ زندگی‌میبخشند.            حآمی‌حیوانات🐾)
اگه دفترشو ببینم حتما آتیشش میزنم و راحتش میکنم :))))))

خودش گفت پاره کرده

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

ادم وقتی یه چیزی  روهی مدام  تکرار میکنه تبدیل به یک عادت میشه که شاید ترک کردنش سخت باشه براش . مگر اینکه به جاش یه جایگزین دیگه پیدا بکنه  .اون خانم نسبت به این عملکردش عادت پیدا کرده و ذهنش ناخوداگاه تمرکز میکنه رو همین عادت به خصوص وقتی یه چیز دیگه یا مساله تو زندگی شخص بوجود بیاد. که باعث ناراحتی فکریش بشه این مساله و درگیری فکری شدت پیدا میکنه ..به عقیده من  نوشتن لیست لباسهای جاری برای این خانم  نوعی مکانیسم دفاعی در برابر عوامل  تنش زای بیرونی زندگیش هست که در اثر تکرار تبدیل به عادت و وسواس ذهنی شده ..که در واقع این وسواس ذهنیش هست که اذیتش میکنه نه تنوع لباسهای جاری و تهیه کردن و نوشتن اون لیست ...