2777
2789

اگر دوست دارید بدونید آیا واقعا همچین چیزی ممکنه باید بگم بله

قبلا همچین مواردی دیدم. این افراد یه نوع اختلال عجیب دارن به نام اختلال احتکار. البته اکثر افرادی که این اختلال رو دارن وسایل بی مصرف رو جمع میکنن و نمیتونن دور بندازن ولی ایشون یه فرم خیلی عجیب و غریب این اختلال رو داره که زوم کرده رو لباس های جاریش و یه جور کلکسیون ارزشمند برای خودش جمع کرده و باید اینو بگم به مرور زمان اون دفترچه یادداشت براش حکم شیشه ی عمر رو پیدا میکنه و همیشه باید همراهش باشه و هر روز نگاهش کنه. البته اختلال های دیگه ای هم با این مورد آمیخته شده و مثل شخصیت وسواسی اجباری و خیلی چیزای دیگه

در کل اختلالات روحی و روانی خیلی زیاد هستن که اکثرا ریشه در کودکی دارن. مراقب کودکی فرزندانتون باشید مخصوصا سنین نوزادی تا سه سال به شدت تاثیر داره تو سلامت روان افراد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منم حس میکنم جاریش یه خانوم خوشگل و باکلاس و جذابه که اسی زیادی بهش حسادت میکنه میخواد ازش یاد بگیره لباس پوشیدنش رو

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40