2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 8861 بازدید | 139 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگید مطب کیا رفتید بصام و امیر حسین محمدی مفرد هم رفتید؟؟؟

بصام رو نرفتم تو گزینه هام نبود

محمدی مفرد رفتم خیلی هم از کاراش خوشم میومد تا فهمیدم ناراضی هارو آخر وقت میگه بیان و با مراجعه کننده های دیگه نمیان.بینی بد ترمیمی ازش دیدم دوتا که دکتر قبولشون نمیکرد

آخوندی نسب.محبی.یحیوی.کریمیان.رجبیان.مجتبی ملکی.باستانی نژاد

اینارو الان یادمه

اینا گزیته هام بودن اما ترمیمی هاشون بد بود.البته یکی دوتا بد دیدم اما باز میترسم دیگه

نمیدونم واقعا  چیکار باید کرد

ما چون ترمیم میخوایم کنیم باید بیشتر وقت بذاریم مطب هاشونو بریم.من هر بینی قشنگی میبینم میپرسم پیش کی عمل کرده.بعد میرم مطبش یکی دوبار تا شرایط رو ببینم

قبلا مجرد بودم هرروز میرفتم بعد تایم کارم

الان دیگه نمیتونم هرروز برم.اما بازم براش وقت میذارم

خیلی دوس دارم زودتر عمل کنم راحت شم😖

اگه ایرادی نداره تو رو خدا بیخیال بشین من واقعا همش ایراده  کاش اصلا تغییر نکرده بودم کلی تغییر ...

برای من مثل بینی قبلم شده فقط افتادگیش درست شده

خیلی نیمه فانتزی دوس داشتم که قوس داشته باشه

دقیقا منم مشکلم اینه البته هردکتری کار بد هم داره و طبیعیه اما من تو این مساله وسواس گرفتم.یه دونه ...

اره واقعا هم باید ترسید من دو ساله میرم مطب دکترم که عمل کردم همه خوب و عالی اگر هم ناراضی بودند نسبت به اولشون خیلی تغییر مثبت کرده بودن شانس من گند زد ،