یک متنی دیدم امروز نمونه بارزش جراح من بود 🔊🚫اسماعیل زارع ونک 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
نوشته بود :یک جراح اگاه ومعتبربراساس بافت وساختمان بینی،تناسب اجزای صورت،حفظ سیستم تنفس طبیعی وبارعایت استاندارد های جراحی پلاستیک ومبانی زیبایی شناختی ،شکل مطلوب بینی رابرای هر فرد ایجاد میکند.جراح فاقد درک زیباشناسی نااگاه که صرفا بنابر سلیقه وخواست فرد مراجعه کننده،فقط به کوچک کردن،کوتاه کردن وبالا بردن بیش از حد نوک بینی توجه میکنندو توان فرم دادن صحیح روندارند نه تنها به زیبایی چهره فرد نمی افزایند بلکه تناسب چهره فرد را کاملا ازبین میبرند،این گونه جراحان اغلب با بهانه تراشی وفرار از مسئولیت،کم دانشی ونادانی خودرا درخصوص رعایت نکردن استاندارد های مسلم پزشکی مبانی زیبایی شناختی،به سلیقه فرد مراجعه کننده نسبت میدهند.
عجیب این متن ایشون رو بیان میکنه😕!!!!!!!!!!!!وکاملا برخورشون با من بخاطر نارضایتی از فرم بینی وبهم خوردن تناسب وزیبایی چهرم فقط بهانه تراشی ونسبت دادن به سلیقه شخصی بود
یک تیکه گوشت نافرم پهن پر از ورم نوک بینی کوفته وگرد وسربالا پره های بینی پهن وجمع نکرد طول بینیمو کم کرد پروجکشن زیاد گوشت اضافه دراومده تو بینیم شاخکام بزرگ شده شبا نفس درست نمیتونم بکشم تیغه بینی مو پهن کرده نوک بینیمو افتضاحه فرمش حتی نمیتونه به پوک بینی وکلوملا فرم بده یه مدل رو رو همه پیاده میکنه هیچ درکی از اصول زیبایی و جراحی زیبایی نداره خاک بر سرش😑😑😑😑😑
خواهش میکنم چهره خودتون رودست هر کسی ندید😑
منم خدا میدونه چقد باید هزینه کنم تادرست بشع😔بخدا همون بینی قبلم شده ارزوم