2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 8858 بازدید | 139 پست

از جراحایی که قانون واستاندارد زیبایی وتناسب رو نمیدونن وادمو متوجه نمیکنن باید دوری کردددد

اخرشم میگن من کوتاهی نکردم چنتا حرفم از خودشون درمیارن که من هرچی خواستی رو دراوردم در صورتی که حرفایی که خودت تو اتاق عمل بهش زدی رو یادش نمیاد😏😏

یک متنی دیدم امروز نمونه بارزش جراح من  بود 🔊🚫اسماعیل زارع ونک 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

نوشته بود :یک جراح اگاه ومعتبربراساس بافت وساختمان بینی،تناسب اجزای صورت،حفظ سیستم تنفس طبیعی وبارعایت استاندارد های جراحی پلاستیک ومبانی زیبایی شناختی ،شکل مطلوب بینی رابرای هر فرد ایجاد میکند.جراح فاقد درک زیباشناسی نااگاه که صرفا بنابر سلیقه وخواست فرد مراجعه کننده،فقط به کوچک کردن،کوتاه کردن وبالا بردن بیش از حد نوک بینی توجه میکنندو توان فرم دادن صحیح روندارند نه تنها به زیبایی چهره فرد نمی افزایند بلکه تناسب چهره فرد را کاملا ازبین میبرند،این گونه جراحان اغلب با بهانه تراشی وفرار از مسئولیت،کم دانشی ونادانی خودرا درخصوص رعایت نکردن استاندارد های مسلم پزشکی مبانی زیبایی شناختی،به سلیقه فرد مراجعه کننده نسبت میدهند.

عجیب این متن ایشون رو بیان میکنه😕!!!!!!!!!!!!وکاملا برخورشون با من بخاطر نارضایتی از فرم بینی وبهم خوردن تناسب وزیبایی چهرم فقط بهانه تراشی ونسبت دادن به سلیقه شخصی بود 

یک تیکه گوشت نافرم پهن پر از ورم نوک بینی کوفته وگرد وسربالا پره های بینی پهن وجمع نکرد طول بینیمو کم کرد پروجکشن زیاد گوشت اضافه دراومده تو بینیم شاخکام بزرگ شده شبا نفس درست نمیتونم بکشم تیغه بینی مو پهن کرده نوک بینیمو افتضاحه فرمش حتی نمیتونه به پوک بینی وکلوملا فرم بده یه مدل رو رو همه پیاده میکنه هیچ درکی از اصول زیبایی و جراحی زیبایی نداره خاک بر سرش😑😑😑😑😑

خواهش میکنم چهره خودتون رودست هر کسی ندید😑

منم خدا میدونه چقد باید هزینه کنم تادرست بشع😔بخدا همون بینی قبلم شده ارزوم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییییی باورم نمیشه یه پست گذاشتن اموزش به جراحان خارج ازکشور 🤦😭😭😭😭یه جراح پلاستیکم همچین اداعایی نداره واسه تبلیغ چه کارایی که نمیکنن

تو اگه‌ کارت خوب بود تمام نمونه کارهات رو واضح ازتمام جهات بدون ادیت

بدون رصد کردن ثانیه ای که مبادا کسی کامنت منفی بذاره نشون بده 

ساده ترین اصول جراحی زیبایی رو نمیدونه!!!!!!از کدوم دانشگاه مدرک گرفته خدا داند 

مغزم دارم سوت میکشه ازاین همه دروغ 

من بیمار خودشم گند زده به چهره من انقد زشته روم نمیشه برم بیرون قیافم زشت شده 

اونوقت تو اینستا بازم پست میذاره اموزش به جراحان دیگر کشور ها 😭💔تو خودت بلد نیستی جراحی کنه اونوقت این همه اداعا داره واسه خودش تو مطبش شده استاد😑😑

منم اینشکلی شدم 😔ففط بخاطر بی دقتی خودم وبی تفاوتی جراحم تازه بعد عمل فهمیدم چقد مصنوعی وبد شده خدا ...

عزیزم منم عینه توام...هعی

@zahraem2

ای دی روبیکامه اونجا بهم پیام بده عکس بینی هامون رو واسه هم بفرستیم من اینجا سختمه کم میام