2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 8863 بازدید | 139 پست
من دیگه هزینه برام مهم نیس فقط خوب بشه که زندگیم داغون شده 

ترمیم بینی فقط دکتر کامبیز پوریوسف . کارش بی نظیره. خیلی طبیعی عمل می کنه از نظر تنفسی هم به مشکل نمی خوره

آدرس مطب سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782
https://jarahezibaei.com/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینطور که نمیشه راهنمایی کرد. به هر حال بینی هر چی باشه یه عیب و ایرادایی بعد عمل باز داره ، مهم ...

عزیزم شما دکترهایی که برای ترمیم میشناسین رو بهشون معرفی کنین خودشون باید حضوری مراجعه کنن و دکتر درباره بینیشون نظر بده

با عکس واقعا ایرادات بینی مشخص نمیشه

[QUOTE=319538831]بعدم فقط منتظره ادمای معروفو عمل کنه یه نیوشا ضیغمی پیشش عمل کرد دماغش بدتر شد بنظرم دماغ قبلش قشنگت ...[/QUOTEمن از قبل اینکه ضیغمی رو عمل کنه دنبالش میکردم و واقعا کارای پیجش رو دوس داشتم ولی نمیدونم چرا اینقد بد میگن دربارش

اسی جان من بینیمو عمل کردم اما چون خیلی طبیعی شده دوسش ندارم و دنبال ترمیمم

مطب گردی هم زیاد کردم و خیلی دکترها باتوجه به نتیجه ترمیمی هاشون از لیستم خارج شدن

الان پیش فرجاد و دوغایی مقدم میخوام برم ببینم کارهاشونو

هنوز مطمئن نیستم اینا خوب باشه

اسی جان من بینیمو عمل کردم اما چون خیلی طبیعی شده دوسش ندارم و دنبال ترمیمم مطب گردی هم زیاد کردم و ...

اگه ایرادی نداره تو رو خدا بیخیال بشین من واقعا همش ایراده  کاش اصلا تغییر نکرده بودم کلی تغییر کردم ولی در جهت منفی

[QUOTE=319538831]بعدم فقط منتظره ادمای معروفو عمل کنه یه نیوشا ضیغمی پیشش عمل کرد دماغش بدتر شد بنظر ...

کارهای پیجش با واقعیت فرق داره.تو مطبش ناراضی زیاد دیدم.میگن فوق العاده هم بداخلاقه .دوستم چندسال پیش پیشش عمل کرد بینیش یکم مشکل داره و میگه مشکلمو مطرح کردم سرم داد زده و از اتاق انداخته بیرون