2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 8860 بازدید | 139 پست
الان مدل بینیت چیه؟

من طبیعی میخواستم ولی این نیمه فانتزی دراورده این هیچ تقارن نداره دو طرفش سوراخا نا به تا فرورفتگی برامدگی هر جور عیبی گه تو فکرش کنی بینی من داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من طبیعی میخواستم ولی این نیمه فانتزی دراورده این هیچ تقارن نداره دو طرفش سوراخا نا به تا فرورفتگی ب ...

چرا عکست رو نمیزاری؟ خط خطی کن فقط بینی رو بزار بلکه اونقدارا هم بد نشده

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
من طبیعی میخواستم ولی این نیمه فانتزی دراورده این هیچ تقارن نداره دو طرفش سوراخا نا به تا فرورفتگی ب ...

منم نوکش خیلی گنده شده  قبلا بهتر بود الان نمیدونم ورمه یا واقعا مدلش اینه..ولی دیگه نمیخوام برم زیر تیغ عمل

دیگه تو تهران کیو میشناسی بین جراحای آقا؟ عکستو دیدم خیلی خوب بود بینیت

خیلی دکتر میشناسم برای ترمیم ولی قیمتا بالای ۵۰ هست برای ترمیم. دکتر آقا باید بودجه بالا باشه

ببین هرررر دکتری ناراضی داره حتی دکتری مثل تقوی و باستان‌نژاد

باید بگردی ببینی کدوم به سبک خودت نزدیکتره

طبیعی میخوای یا نیمه.......

خیلی دکتر میشناسم برای ترمیم ولی قیمتا بالای ۵۰ هست برای ترمیم. دکتر آقا باید بودجه بالا باشه ببین ...

من دیگه هزینه برام مهم نیس فقط خوب بشه که زندگیم داغون شده 

باورت میشه از اینه و عکس بیزارم 

خب اینطور که نمیشه راهنمایی کرد. به هر حال بینی هر چی باشه یه عیب و ایرادایی بعد عمل باز داره ، مهم اینه خیلی تو چشم نباشه

خیلی دکتر میشناسم برای ترمیم ولی قیمتا بالای ۵۰ هست برای ترمیم. دکتر آقا باید بودجه بالا باشه ببین ...

من طبیعی ولی ظریف الانم طبیعی ولی ایراداتش اگه اصلاح بشه خوبه نوک گرد هم نمیخوام بین این دو باشه