2777
2789
عنوان

من یک مادر شاغلم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 66 پست

عزیزم منم شاغلم و بچم 6 سالشه میره پیش دبستانی 

منم خیلی وقتا همین عذاب وجدان باهامه و مخصوصا وقتایی که دعواش میکنم یا وقت کم براش میزارم 

اما خب آینده نگری که میکنم خیالم راحت از بابت همه چیزش

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم باید نی نیم رو بذارم ماه دیگه برم سر کار. می ذارم پیش مادرم. خدا عمرش بده. ولی بازم وقتی فکر می ...

دقیقا

منم دخترم پیش مامانم هست ولی همش میگه نرو سرکار مث وقتایی که کوچولو بودم همش خونه باش

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰
من این حرف  شما رو قبول ندارم بچه های مادران شاغل اکثر موفق تر و مستل تر هستن

منم این حرف شما را قبول ندارم الان مادر خودت شاغل بوده که شما شاغل شدی

نه این ربطی به شغل مادر نداره بستگی به شخصیت ادمها داره

من و خواهرم هر دو تحصیلات عالی داریم ولی اون از اول به کار کردن علاقه داشت من نداشتم تا اخر عمرم هم علاقه پیدا نمیکنم واین یه مسیله ای هست که مربوط به طرز فکر ادمها و انتظاراتشون از زندگیه

لطفا با این حرفهاتون باعث دلسرد شدن مادران خاته دار نشید چون فکر میکنن باید حتما برن سرکار درحالی که اصلا توانایی اش را ندارن و باعث سرزنش خودشون میشه

عزیزم منم شاغلم و بچم 6 سالشه میره پیش دبستانی  منم خیلی وقتا همین عذاب وجدان باهامه و مخصوصا ...

آره منم میدونم کارم اشتباه نیست ولی خب ته دلم همش میگم من مادر خوبی نیستم

کارگاه مادر شاغل دکتر علوی نژاد البته خیلی حالم رو بهتر کرد

عزیزم مادربزرگ شما توانایی اینو نداشته ک ب بچه هاش مهارت های اجتماعی یاد بده اون از ناتوان بودن خودش ...

نه عزیزم بی عرضه نبوده کارش بیرون از خونه بوده ،تعطیلی هم نداشته.. شب هم میومده کار خونه رو میکرده..تا دیر وقت بیدار میمونده.. الان جزو ادمهای سرشناس تو محلشون هستن و کلی سرمایه جمع کرده با بابا بزرگم.. ولی وقت نداشته با بچه ها سرو کله بزنه و همیشه خسته بوده..بچه هاش در ظاهر موفقن،نمازخون و سالم..اهل هیچ دود و گند کاری یه بار هم نبودن.. در ظاهر همه چی اکی هست..در باطن زن ذلیلن.. زناشون ادم حسابشون نمیکنن.. بچه های خوبی ندارن.. بچه هاشون فقط دنبال ارث و میراثن.. دوست داشتنی بینشون نیست..حتی مادر خودم.. کار خونه..۲۰... مدیریت و پول جمع کردنی و فکر اینده بودن ۲۰.. اما شوهر داری ۱۰... بچه داری..خودشو هلاک میکنه ۱۲...  مردم داری و معاشرت اجتماعی..۲۰..

هرکاری که مادربزرگم موفق بوده اینام کامل الگو گرفتن.. ولی نکته های ریز زن داری و شوهر داری و بچه داری و..هرچی که به محیط خونه مربوطه...رو هیچ کدوم بلد نیستن.. همه شون تو این مورد کلی مشکل دارن تو زندگی..

من چون دو تا دخترام بزرگ هستند تازه تو خونه براشون برنامه نوشتم هر روز تقسیم کار هم دارن برای مرتب ک ...

خب اونا بزرگ هستنومتوجه میشن ولی دختر من کوچیکه منتهی اینکه واقعا خونه رو میترکونه اصلا یه چیز فراتر از تصور

دعوا کردن خوب نیست..اما بعدا ازت تشکر میکنه که شاغل بودی بهش استقلال یاد دادی..  براش پول جمع ک ...

ولی ماهایی که مادرامون شاغل بودن حسرت حضور مادر و غذای گرم و کانون گرم مثل بقیه دوستامون به دلمون موند

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

ساعت کاریت چند تا چنده؟

چرا مهد کودک نمیزاری بازی میکنن چیز یاد میگیرن. منم شرایط  شما رو دارم پسرم‌۴ سال و نیمه تا الان پیش یه خانمی میزاشتم همیشه به زور میرفت الان دو ماهه میبرم مهد کودک خیلی دوست داره صبح بلافاصله بیدار میشه خیلی مشتاقه

حس مادرانه تون کاملا طبیعیه و اصلا خودتونو بابت این حس سرزنش نکنید ولی اینو بدونید شاغل بودن شما الان مزیت های بزرگی برای دخترتون در بزرگسالی ایجاد میکنه و قطعا آینده به شما افتخار میکنه

بعضی تغییرات با خشونت همراه هستن و متاسفانه خشونت جزو جدایی ناپذیر بعضی تغییراته

شما هم الان میخوای دخترتو از تنبلی به منظم بودن و از وابستگی به استقلال تغییر بدی قطعا داری قدم مثبت برمیداری

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
منم این حرف شما را قبول ندارم الان مادر خودت شاغل بوده که شما شاغل شدی نه این ربطی به شغل مادر ندار ...

نه مامانم شاغل نبوده ولی واقعیت این هست که همیشه ما تفاوت بین خودمون  و دوستایی که مامان شاغل خصوصا فرهنگی  داشتم رو می دیدیم از رفتار معلما تو مدرسه بگیر تا حتی استقلال و اعتماد به نفس بالاتری که  اون دوستامون داشتن

مادر من تمام زندگیشو وقف ماها کرد در صورتیکه نباید این کار رو میکرد باید همیشه در زندگیش سهمی برای خودش میداشت

من نمیگم تمام مادرها باید شاغل باشن اونم تازه نه هر شغلی ولی واقعیت این هست بین بچه مادر شاغل و مادر خانه دار واقعا تفاوتهایی هست

من این حرف  شما رو قبول ندارم - مادر بزرگ شما شاغل هم نبود تربیت فرزندش همین بود بچه های مادرا ...

پس یه تاپیک بزن. نظرسنجی کن از بچه هایی که مادر شاغل دارن.. ایا راضی هستن.. ایا حس خوشبختی میکنن ! وقتایی که مریضن.. وقتایی که میان خونه و دلشون میخواد مامان خونه باشه ولی نیست چه حالی دارن..! ایا اون پولی که مادر به واسطه شغلش میاره خونه رو میخوان! یا حضور مادر تو خونه اما بدون اون پول ..!

از خود بچه ها نظر سنجی کن..

نظر پرسیدن از ماهایی که اکثرا موافق شاغل بودن زن هستیم نمیتونه  کمکی کنه..