2777
2789
عنوان

من یک مادر شاغلم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 66 پست

من مامانم از بچگیم شاغل بود
کارمند دولت بود درسته بچه بودم دوست داشتم پیشم باشه اما الان خیلی بهش افتخار میکنم و خوشحالم از کار کردنش 
چون روی پای خودش بود همیشه وابستگی مالی ب هیچ کس نداشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس احتمالا من مامان سنگدلی هستم. هیچ وقت عذاب وجدان رو تجربه نکردم با اینکه مامان خودم هم شاغل بود و از دوران کودکیم همیشه تنهایی ها رو یادمه ولی در مورد بچه هام هیچ وقت حس عجیبی نداشتم از اینکه شاغلم. بچه هام هم هیچ وقت به خاطر این مساله ابراز نارضایتی نکردن. دخترم 16 سالشه دومی 11 سالشه و سومی هم یک سالشه. چرا اینقدر به خودت سخت می گیری دوست عزیز. اونجا عذاب وجدان باید سراغت بیاد که نتونی خواسته ی بچت رو تامین کنی به خاطر محدودیت مالی. الان باید به خودت افتخار کنی عزیزم.

دعوای بچه با پدر مادر طبیعیه عذاب وجدان نداشته باش  شما هم چون زن هستی و مادر قرار نیست نیاز و ...

دقیقا
بچه ها ی مادر سرزنده و با عزت نفس میخان ن مادری ک هر روز بگه با خودش ای کاش فلان کار رو میکردم کاش درس میخوندم و کاش....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در آینده بچت مسئول تر بار میاد اما اگه حقوت خوبه پرستار بگیر براش

مادربزرگ من شاغل بود.. هیچ وقت بالا سر بچه هاش نبود که نکات ریز زندگی رو یادشون بده و اونا از این و اون هرچی یاد گرفتن همون هست..همشون بعد ازدواج تو زندگی به مشکل خوردن.. چون مادر داشتن ولی هیچ وقت نبود.. وقتی هم میومده کلی کار خونه و.. بوده و وقتی برای بچه ها نداشته.. بچه ها پر عقده.. پر کمبود.. اونام بچه های درستی تربیت نکردن و نسل بیخودی از خودشون به جا گذاشتن..چرا.. چون بچه مادر میخواد تا اروم آروم بایدها و نباید ها رو یادش بده بچه ببینه مادرش چیکارا میکنه چیکارا نمیکنه.. یاد بگیره.. تا بعدها تو زندگی کم نیاره.. 

پس احتمالا من مامان سنگدلی هستم. هیچ وقت عذاب وجدان رو تجربه نکردم با اینکه مامان خودم هم شاغل بود و ...

آفرین مادر بودن به معنای کنار گذاشتن خودت که نیست بچه های کوچیک‌ کلا می‌خوان پدر مادر خاله عمو و... همیشه کنارشون باشن باهاشون بازی کنن اون بچه نمی فهمه 

مادربزرگ من شاغل بود.. هیچ وقت بالا سر بچه هاش نبود که نکات ریز زندگی رو یادشون بده و اونا از این و ...

من شاغل نیستم .

بنطرم ربطی به شاغل و خونه دار بودن نداره خیلی از مادرای خونه دار هم هیچی درباره زندگی به بچه هاشون یاد ندادن .

اگه مجبوری بری سر کار دیگه الکی به خودت سخت نگیر.ماهایی که خانه داریم مگه دعوا نمیکنیم بچه هارو؟من خ ...

مجبور که نیستم این انتخاب خودمه

من پزشکم زحمت کشیدم برای کارم و نمخوام دیگه تو خونه بشینم ولی عذاب وجدان هم واقعا اذیتم میکنه یه وقتایی البته بیشتر واسه خاطر غرغرایی که هست که قبل خواب به جونش کردم

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰
مادربزرگ من شاغل بود.. هیچ وقت بالا سر بچه هاش نبود که نکات ریز زندگی رو یادشون بده و اونا از این و ...

عزیزم مادربزرگ شما توانایی اینو نداشته ک ب بچه هاش مهارت های اجتماعی یاد بده اون از ناتوان بودن خودش بوده ن از سرکار رفتنش
دیگه بیست چهارساعته شبانه روز ک سرکار نبوده ؟؟!!!!!!حتما در روز چند ساعتی وقت داشته با بچه هاش حرف بزنه اموزش بده مهارت های زندگی رو این دیگه ببخشید از بی عرضگی خودش بوده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مجبور که نیستم این انتخاب خودمه من پزشکم زحمت کشیدم برای کارم و نمخوام دیگه تو خونه بشینم ولی عذاب ...

عزیزم تو اتفاقا مادر خوب و با شعور و تحصیل کرده ای هستی افرین بهت
لازم نیس عذاب وجدان بگیری عزیزم اصلا این حس لعنتی رو ب خودت نده بجاش وقت هایی ک فرصت داری بیشتر واسه دخترت وقت بزار
اون بعد ها بهت افتخار میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مجبور که نیستم این انتخاب خودمه من پزشکم زحمت کشیدم برای کارم و نمخوام دیگه تو خونه بشینم ولی عذاب ...

من چون دو تا دخترام بزرگ هستند تازه تو خونه براشون برنامه نوشتم هر روز تقسیم کار هم دارن برای مرتب کردن خونه. هر دوشون طبق برنامه وظایفشون رو انجام میدن. این افکار سمی رو بریز دور.

من این حرف  شما رو قبول ندارم - مادر بزرگ شما شاغل هم نبود تربیت فرزندش همین بود

بچه های مادران شاغل اکثر موفق تر و مستل تر هستن

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰