2777
2789
عنوان

من یک مادر شاغلم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 66 پست
حس مادرانه تون کاملا طبیعیه و اصلا خودتونو بابت این حس سرزنش نکنید ولی اینو بدونید شاغل بودن شما الا ...

امیدوارم واقعا همینطور باشه

ممنون از دلگرمی تون

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰
مامانم

خدا حفظش کنه حداقل دغدغه و نگراین مهد رو نداری و مثل خودت مواظبش

منم مثل خودتم هر روز به خودم فحش میدم  هر چی هم خونه هستم کار خونه و تمیزی و اینا 

یه ذره باهاش بازی نمیکنم همش سرش داد میزنم وقتی سر کا ر هستم  راحت تره فکر کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مامانم شاغل نبوده ولی واقعیت این هست که همیشه ما تفاوت بین خودمون  و دوستایی که مامان شاغل خ ...

هیچ تفاوتی نیست

مثلا بچه های خواهر من همشون کمبود محبت و کمبود امکانات دارن بچه من نداره اون شاغله فقط به فکر پول دراوردن منم خانه دار تحصیلات هر دومون ارشد ولی من تمام لحظات خوبی که یه بچه باید داشته باشه برای بچم فراهم میکنم من به راحتی به واسطه رشتم میتونم برم سرکار ولی بنظرم مادر شاغل و غیر شاغل نداره نهایت بچه خودش انتخاب میکنه چی باشه

من خیلی دیدم تو سایت ،مادران شاغل به واسطه کار کردنشون همش ادعای استقلال بچه هاشون را دارن واین باعث میشه بعضیا حس کنن اشتباه کردن نرفتن سر کار و افسرده شدن اگه هم فکرتون اینه و بهش معتقدید هی تو سایت نگید خیلی ها ناراحت میشن عذاب وجدان میگیرن تصمیم میگیرن برن سر کار و باعث دعوا و مشاجره تو خونه شون میشه

افرین شما درس خوندی الانم میری سر کار دستت تو جیبته ولی دلیل نمیشه منی که خانه دارم هیچ استقلالی نداشته باشم نگاهتون از اون بالا به پایین را بردارید تا ببینید همه تو زندگیشون بابت تصمیماشون دلیل داشتن هیچ برتری بین بچه شما نسبت به بچه یه زن خانه دار و بالعکس نیست

حالا تهش متهم به حسودی میشم میدونم تمام شاغلین تو سایت همینو میگن ولی تصمیم به کار کردن نیاز های خودتون را براورده میکنه منظورم نیاز روحیتون ربطی به اینده بچه نداره

منم دخترم ۴سالشه و بعد از سه سالگیش برگشتم سرکارم

این سن احساسات واسه همه ما مادرانی شاغل پیش میاد

ولی من قید خونه زندگی همیشه مرتب رو زدم و زیاد در قبال بهم ریختگی خونه بهش گیر نمی‌دم

دیگه وقتی خوابید نهایتا نیم ساعتم وسیله هاشو جمع میکنم

ولی دیگه از سال دیگه بهش بیشتر سخت میگیرم چون باید معنی نظم و انضباط رو متوجه بشه

عالی ترین پست...👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

خیلی وقته میخواستم اینا را بکم ولی از بس میگن حسودیتون میشه ما سر کار میریم نگفتم

من خودم یه هفته پیش بیمارستان بستری بودم تمام کارکنان بیمارستان از پرستار بهیار خدمتکار همه ناراضی بودن چون حقوقشون میرفت تو جیب شوهرشون همه می نالیدن میگفتن خوشبحال شما خانه داری 

نمیدوتم چرا تو سایت که میان مدام انگ حسودی میزنن من اگه برم سر کار ادم خوشحالی نیستم اون خانمها هم بشینن تو خونه خوشحال نیستند چون شخصیتها متفاوته و در هر دو صورت مادران افسرده ای خواهیم بود بچه هم خودش بالاخره ادمه یا درس میخونه میره سرکار یا تمیخونه یا خاته دار میشه این یه واقعیته

ساعت کاریت چند تا چنده؟ چرا مهد کودک نمیزاری بازی میکنن چیز یاد میگیرن. منم شرایط  شما رو دارم ...

7تا 2

مهد ثبتنامش کردم روز در میون یکماه بیشتر نرفت بااینکه مهدش فوق العاده عالی بود ولی دخترم اضطراب جدایی داره و تنها نمیموند تو مهد این شد که دیگه نرفت

بخاطر همین اضطرابش تحت بازی نظر روانشناس کودک میره بازی درمانی و خیلی بهتر از قبل شده . نظر تراپیست بود فعلا اگه دوست نداره اصراری به مهد نداشته باشیم براش

منم دخترم ۴سالشه و بعد از سه سالگیش برگشتم سرکارم این سن احساسات واسه همه ما مادرانی شاغل پیش میاد ...

منم اصلا سخت نمیگیرم ولی واقعا دخترم تمام وسایل تو کمدها _لباس  و کتاب و اسباب بازی  - رو میریزه وسط خونه 

تاالانکه کاریش نداشتم ولی واقعا الان از نامرتبی و شلوغی خونه کلافم از طرفی هم تا مننخوابم شب دخترم نمیخوابه این میشه که اصلا وقتی برای جمعوجور کردن خرتوچرتاش نمیمونه

درسته شاغل بودن زن اشتباهه محضه

نه اصلا اینطوری فکر نکنین

اینهمه زندگی اشتباه و پر از تنشی  که بعضی بخاطر نداشتن پشتوانه مالی مادر داره ادامه پیدا میکنه رو ببینیند-اون بچه ها بسیار ار بیشتر آسیب میبینن تا مادری که شاغل هست و زمانی که عرصه بهش تنگ بشه میتونه زندگی و بچه ش و نجات بده

اگر کار خوب و درامد بالا هست خوبه و گرنه با حقوق پایین به عذاب وجدانش نمی ارزه

من پزشکم و بخاطر دخترم انتخاب کردم فعلا نه تخصص بخونم و نه مطب بزنم بخاطر همین پزشک مرکز بهداشت هستم و با حقوق واقعا پایین 16تومن دارم اینجا کار میکنم ولی این شاغل بودن  حالم رو خیلی بهتر ازین میکنه که بخوام تو خونه باشم 

نه اصلا اینطوری فکر نکنین اینهمه زندگی اشتباه و پر از تنشی  که بعضی بخاطر نداشتن پشتوانه مالی ...

درسته باورت میشه همه تلاشم اینه برم سر کار برای خودم و بچم چیزی بخرم چون شوهرم اصلا پولی بهمون نمیده

ولی هر روز ناراحته بچم و میگه نرو سر کار دلم اتیش میگیره

پس احتمالا من مامان سنگدلی هستم. هیچ وقت عذاب وجدان رو تجربه نکردم با اینکه مامان خودم هم شاغل بود و ...

منم همینطور دوتا بچه کوچیک زیر 5 سال دارم و تا 4 بعد از ظهر سرکارم ولی هیچوقت عذاب وجدان نداشتم چون اینجوری هر چی که دلشون بخواد براشون فراهمه 

البته چون پیش مادرم هستن خیالم راحته شاید اگه با پرستار بودن منم عذاب وجدان واسترس داشتم 

خودم تا دوسالگی شون پیششون بودم خداروشکر 

استارترجان ب نظرم دلیل برای عذاب وجدان وجود نداره و این احساس فقط از روی غریزه مادری هست و شما اشتباهی مرتکب نشدی بلکه باید ب خودتم افتخار کنی که هم کار بیرون داری هم کار خونه وبچه داری