هیچ تفاوتی نیست
مثلا بچه های خواهر من همشون کمبود محبت و کمبود امکانات دارن بچه من نداره اون شاغله فقط به فکر پول دراوردن منم خانه دار تحصیلات هر دومون ارشد ولی من تمام لحظات خوبی که یه بچه باید داشته باشه برای بچم فراهم میکنم من به راحتی به واسطه رشتم میتونم برم سرکار ولی بنظرم مادر شاغل و غیر شاغل نداره نهایت بچه خودش انتخاب میکنه چی باشه
من خیلی دیدم تو سایت ،مادران شاغل به واسطه کار کردنشون همش ادعای استقلال بچه هاشون را دارن واین باعث میشه بعضیا حس کنن اشتباه کردن نرفتن سر کار و افسرده شدن اگه هم فکرتون اینه و بهش معتقدید هی تو سایت نگید خیلی ها ناراحت میشن عذاب وجدان میگیرن تصمیم میگیرن برن سر کار و باعث دعوا و مشاجره تو خونه شون میشه
افرین شما درس خوندی الانم میری سر کار دستت تو جیبته ولی دلیل نمیشه منی که خانه دارم هیچ استقلالی نداشته باشم نگاهتون از اون بالا به پایین را بردارید تا ببینید همه تو زندگیشون بابت تصمیماشون دلیل داشتن هیچ برتری بین بچه شما نسبت به بچه یه زن خانه دار و بالعکس نیست
حالا تهش متهم به حسودی میشم میدونم تمام شاغلین تو سایت همینو میگن ولی تصمیم به کار کردن نیاز های خودتون را براورده میکنه منظورم نیاز روحیتون ربطی به اینده بچه نداره