2777
2789
عنوان

ماموریت خارج از کشور همسرم و تنهایی من...

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 84 پست

بهتره عادت کنی سالی چند بار که نمیشه 2 هفته بری خونه برادر شوهر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
روزا که سر کارم نهایتا اضافه کار می مونم و دیرتر می رم خونه ولی شب چی؟ من خیلی می ترسم. آپارتمانمون ...

آپارتمان که واقعا ترس نداره من خونه ویلایی شمالی‌ هست

درها رو قفل کن در امنیت کامل میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها میموندم ترس نداره که

از تنهایی شب می ترسم. روز بلدم خودمو سرگرم کنم.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

آدم مجبور باشه همه کاری میکنه . منم مثل تو بودم از تنها موندن تو خونه می ترسیدم . ولی شرایطی پیش اومد که همسرم مجبور بود تا ساعت ۳ ۴ نصف شب بیرون باشه و کار کنه  واسه سه ماه یعنی از صبح ساعت ۶ می رفت تا شب ساعت ۳ ۴ .‌ اولش خیلی می ترسیدم چون باردار هم بودم ولی وقتی تو موقعیتش قرار گرفتم دیدم چندان هم ترسناک نیست . 

2805

نری هااااا خونه جاریت ،هیچ جاری راضی نمیشه جاریش بیاد حتی دو روز بمونه چه برسه دو هفته

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
از تنهایی شب خیلی می ترسم. آپارتمانمون خیلی خلوته. 10 واحد که فقط سه تاش ثابت هستیم!!! همیشه سکوته!

یعنی چی میترسی. تو خونه ی خودت که در قفله کلیدش رو فقط خودت داری چه اتفاقی میخواد بیفته. قران بخون اعوذبالله بگو از خودش کمک بگیر. ترس از شیطانه برای غاقل شدن مومنان از یاد خدا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
توصیه خواهرانه از الان سعی کن بر ترست غلبه کنی من سالهاست وضعم همینه البته خارج نیست داخلیه ولی ۶ ...

حرفت منطقی و درسته عزیزم . مرسی   

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
به عنوان کسی که در شرایط مختلف تنها بوده میگم یکی دو تا سریال خوب دانلود کن با خوراکی های خوشمزه و ت ...

باشه سپیداااار مرسی عزیزم   

میشستم خونم و لذت می‌بردم(فیلم میدیدم،بیرون میرفتم در طول روز اینقدر خودمو خسته میکردم که شب راحت خوابم ببره پشت در هم صندلی میزاشتم) و لیست می‌فرستادم برای شوهرم که چی برام بخره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
آپارتمان که واقعا ترس نداره من خونه ویلایی شمالی‌ هست درها رو قفل کن در امنیت کامل میشی

اگه خونه ویلایی بود که من دیگه قطعا سکته رو می زدم!

حرفت منطقی و درسته عزیزم . مرسی    

من اطرافم دارم میبینم خانم ۵۰ساله ای که شوهرش میره بابد بچه هاش برن کنارش.....

یا بچه هاش قبول نمیکنن میشه باید بره اونجا

خوب راحت نیست باور کن

نه اون زمان برات جالبه عروس ۵ ۶روز بیاد خونت بمونه نه خودت بری اونجا

درب ضد سرقت و دوربین و لوازم امنیتی داره خونتون؟

آره آپارتمان دوربین داره ولی درب ورودی واحدمون ضد سرقت نیست متاسفانه

به عنوان کسی که در شرایط مختلف تنها بوده میگم یکی دو تا سریال خوب دانلود کن با خوراکی های خوشمزه و ت ...

والا گول میزدن میگفتن ناسالمه   والا ب این سن رسیدیم اتفاق خاصی نیفتاد که،،،پفک نمکی مینو من براش میمیرم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2810