2777
2789
عنوان

از بی پولی خسته شدم

99 بازدید | 18 پست

با وجود بچه ها نمیتونم بیرون از خونه کارکنم  با گوشیم انقد گشتم هیچی نیست یا اگرم هست نیاز به مدرک داره ادمینبم که اصلا نمیشه زنای مثل ما که نه پول دارن نه کار از کجا بیارن خدا میاره شوهر هم خسیس باش دیگه بدتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نمیرسونه وگرنه بیشتر میداد

نه بابا شوهر من می‌تونه ولی نمیده همیشه خدا بی پولم. جاریام خوهر شوهرم خواهران هر چی بخوام میتونن بگیرن ولی من نه چون هیچ وقت اونفد پول ندارم با خیال راحت خرج کنم خدایی همیشه باید اول به ته جیبم نکاه کنم بعد خرید 

چی بگم آخه، فقط،توصیه میکنم به همه کسایی که تاپیک و میبین توروخدا بچه نیارید، دیگه واقعا بچه دار شدن به ضرر هست ،اینو منی میگم که اینجا همیشه از مزایایی فرزند آوری میگفتم الان دیکه واقعا صلاح نیست

چی بگم آخه، فقط،توصیه میکنم به همه کسایی که تاپیک و میبین توروخدا بچه نیارید، دیگه واقعا بچه دار شدن ...

شوهرم واس بچه هام کم نمیاره نمیگم هرچی بخوان همیشه فراهم ولی اینطوریم نیست کمبود داشته باشن البته به بچه باش همه چی میخواد 

شوهرم واس بچه هام کم نمیاره نمیگم هرچی بخوان همیشه فراهم ولی اینطوریم نیست کمبود داشته باشن البته به ...

خدا روشکر فکر کردم بچه هات کمبود دارن ،من کلی،گفتم، سعی کن پس خدمات پوستی یاد بگیری خیلی خوبه بد کار کنی 

خدا روشکر فکر کردم بچه هات کمبود دارن ،من کلی،گفتم، سعی کن پس خدمات پوستی یاد بگیری خیلی خوبه بد کار ...

آخه بیرون از خونه نمیتونم بچه هام همه بچه مدرسین  آخه من به دونه دوقلو چیه دونه هم تکی دارم 

آخه بیرون از خونه نمیتونم بچه هام همه بچه مدرسین آخه من به دونه دوقلو چیه دونه هم تکی دارم

خدا حفظشون کنه عیبی نداره تحمل کن ما مادر شدیم که خیلی چیزها رو تحمل کنیم ،در آینده اینجوری نمیمونه و بچه هات بزرگ میشن ،من خودم یه زمان کارمند بودم و مجبور شدم دیگه کارمو بزارم کنار 

2810