2777
2789

من از خانواده ام دورم اونا شهرستانن و من تهران. شوهرم تازه کارش رو عوض کرده و الان قراره بره ماموریت خارج از کشور. از این به بعد هم همینه. سالی چند بار ممکنه بره.

اولا که اصلا فکرش رو نمی کردم که اینقدر وابسته باشم ولی از همین الان نرفته به شدت دلتنگ شدم.

دوما نمی تونم همراهش برم چون نه من مرخصی دارم نه اون می تونه خانواده رو همراهش ببره

سوما من از تنهایی می ترسم نمی تونم خونه تنها بمونم، مامانم نمی تونه بیاد چون بابام تنها می مونه. بابام هم تو این فصل که میاد تهران تنگی نفس خیلی اذیتش میکنه.

خواهرم و خواهرشوهرم که بچه هاشون دانش آموزن و نمی تونن بیان

خونه برادرشوهرم تهرانه، برادرشوهرم میگه بیا خونه ما بمون. با جاریم روابطمون بد نیست ولی رسمی هستیم و اصلا راحت نیستم دو هفته برم خونه شون.

از الان بابت دو هفته تنهایی استرس گرفتم.

شما بودید چیکار می کردید؟

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

خداوکیلی مثلا دو هفته اونم چند بار در سال رو میخواستی بری خونه بابات بمونی؟ یکی دوشب اولش سخته بعد عادت میکنی و میبینی چقدر مزه میده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی میکردم از فرصت بدست اومده استفاده کنم که وابستگی رو کم و استقلالم رو تقویت کنم و میموندم تنها خونه

وابستگی سم رابطه است و استقلال به زن کمک میکنه که رابطه بهتری با شوهرش داشته باشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
زندگی و لذت 

روزا که سر کارم نهایتا اضافه کار می مونم و دیرتر می رم خونه

ولی شب چی؟ من خیلی می ترسم. آپارتمانمون هم خیلی خلوته. 10 واحده فقط سه تا واحدش ثابت هستیم. 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

توصیه خواهرانه

از الان سعی کن بر ترست غلبه کنی

من سالهاست وضعم همینه البته خارج نیست داخلیه ولی ۶ ۷بار در سال ۵ ۶روز 

خونه مامانم اینجا هست ولی به مرور دیدم شب خونه خودم راحت تره

الان بچه دارم البته

و اینکه نترسید تنهایی از الان تا وقتی پیر میشی لازمت میشه

مستقل بودن

مطمئنم میتونی

خداوکیلی مثلا دو هفته اونم چند بار در سال رو میخواستی بری خونه بابات بمونی؟ یکی دوشب اولش سخته بعد ع ...

از تنهایی شب خیلی می ترسم. آپارتمانمون خیلی خلوته. 10 واحد که فقط سه تاش ثابت هستیم!!! همیشه سکوته!

2810