2777
2789
عنوان

ماموریت خارج از کشور همسرم و تنهایی من...

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 84 پست
نری هااااا خونه جاریت ،هیچ جاری راضی نمیشه جاریش بیاد حتی دو روز بمونه چه برسه دو هفته

نه واقعا سخته. هم برای اون هم برای من. نمیرم. حالا شاید یه بار اگه خودش دعوت کنه برم ولی خب قطعا دو هفته نمیرم.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی میترسی. تو خونه ی خودت که در قفله کلیدش رو فقط خودت داری چه اتفاقی میخواد بیفته. قران بخون ا ...

وای عزیزم ببخشید ولی یه چیزی بگم شاید خنده دار باشه اگه قرآن اینا بخونم بیشتر می ترسم مخصوصا ناس و فلق رو تو تنهایی اگه بخونم قالب تهی میکنم       

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
2805
میشستم خونم و لذت می‌بردم(فیلم میدیدم،بیرون میرفتم در طول روز اینقدر خودمو خسته میکردم که شب راحت خو ...

عه چرا این لیست فرستادن به ذهن خودم نرسیده بود؟؟؟؟؟؟؟؟ 

مرسی دوستم چه پیشنهاد قشنگی!   

والا گول میزدن میگفتن ناسالمه   والا ب این سن رسیدیم اتفاق خاصی نیفتاد که،،،پفک نمکی مینو من ...

آره باور کن

اون پفک های توپوق هست نایلونشون سبزه به من نشون بدن به گناه های نکرده م هم اعتراف می کنم  

برای اون چیپس هایی هم که توی نایلون بود درشون رو منگنه می زنن جرم دو نفر دیگه رو هم گردن میگیرم  

سوره یاسین به آدم آرامش میده و آیت الکرسی

من یک مدت برای کارم در یکی از نقاط مرزی کشور توی یه کارگاه داخل کانکس می موندم. اوایلش برام سخت بود. شب ها قران رو میذاشتم کنارم و دستم رو هم میذاشتم روش که خوابم ببره

بعد از یه مدت دیگه همه چی برام عادی شد  

من یک مدت برای کارم در یکی از نقاط مرزی کشور توی یه کارگاه داخل کانکس می موندم. اوایلش برام سخت بود. ...

وای آفرین چقد شجاع بودی سپیدار جان. دمت گرم! اینقد دوست دارم خانمای شجاع رو. بعد می دونی خودم چه شکلی ام؟ اگه سوسک ببینم خونه رو ترک میکنم تا وقتی اون سوسک تعیین تکلیف بشه   شبم که تنها می مونم به انواع و اقسام اتفاقات جنایی و ماورایی فکر میکنم!

آره باور کن اون پفک های توپوق هست نایلونشون سبزه به من نشون بدن به گناه های نکرده م هم اعتراف می کن ...

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
وای آفرین چقد شجاع بودی سپیدار جان. دمت گرم! اینقد دوست دارم خانمای شجاع رو بعد می دونی خودم چه شکلی ...

شجاع نبودم عزیزم  

آدمیزاد بنده عادته. اولش سخته و برای فرار از فکر و خیال باید خودت رو خسته کنی. برای همین تا چشمت روی هم نیفتاده فیلم ببین یا اگر دوست داشتی کتاب بخون که از خستگی در جا غش کنی  

یه مدت بعد دیگه اصلا ساعت بیلوژیک بدنت طوری تنظیم میشه که مغز اصلا فرصت پرت و پلا بافی نداره و خوابت میگیره

پدر تجربه بسوزه  

شجاع نبودم عزیزم     آدمیزاد بنده عادته. اولش سخته و برای فرار از فکر و خیال باید خودت رو ...

درسته درسته! خدا رو چه دیدی شاید این تنهایی ها منم شجاع کرد!

بوس بهت بخاطر کامنت هات

روزا که سر کارم نهایتا اضافه کار می مونم و دیرتر می رم خونه ولی شب چی؟ من خیلی می ترسم. آپارتمانمون ...

دوستی. خواهری .ببین این فرم زندگیت برای یک روز دو روز نیست چند سال و سعی کن تنهایی عادت کنی و لذت ببری به این فک کن این سفرها میتونه چقدر ب پیشرفت زندگیت کمک کنه و بتطرم خدا رو شکر خدا در پیشرفت رو خدا تو زندگیت بلز کرده

همه چی خوب میشه تلاش کن 
2810