2777
2789
عنوان

ممکنه شما یک آنتی ناتالیست (ضد تولیدمثل باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 78 پست
با اینکه مشکل هست اما بله. شکر بخاطر اینکه خدا لایق دونست منو به این دنیا آورد

لایق چی؟ استرس  فشار بیپولی ؟ شکرکه سالمم ولی جای من بودی شاکی میشدی ازش چرا سرنوشتم انقدرگره داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظرش اینه نبودن بهتر از بودن و وجود داشتن هست

از نظر من، مظرشون حرف مفته!

ولی با بیشتر از دو تا موافق نیستم تو این دنیای شلوغ و پلوغ

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حالا بهش بگو خدا رو ثابت کن میگه این همه نشونه نمی بینی ؟

😐👌🏼👌🏼

من خودم وجودخدارو باوردارم وروح رو وروز حساب رو .....ولی نمیخوام بچه ای باشه که بیفته توسختی بخاطر بهشت😑مفهومی نداره اصلا.

درواقع اینم بگم من در تناقض شدیدم 

شماالان خوشحالی ازینکه تواین دنیاهستی؟؟ خییلی خوشحالی؟ برکردی به زمان بسته شدن نتفه بازم دلت میخواس ...

من بله... از نظر من وجود، اولین نعمته...

عشق به امیرالمومنین و چهارده معصوم بزرگترین دلیلم برای تحمل کردن این زندگیه.

اشتباه نکن... متعصب نیستم و با این سیاستهای فرزندآوری به شدددت مخالفم. 

خودم هم خیلی سختی کشیدم. ولی اومدم دیگه... تو این دنیا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
از نظر من، مظرشون حرف مفته!ولی با بیشتر از دو تا موافق نیستم تو این دنیای شلوغ و پلوغ

بنظرت زندگی برای اون دوتا شلوغ پلوغ نمیشه؟

هییی کار هییی جنگ   هیی تلاش  هییی تکاپو   استرس بیخوابی  فشار درس  فشار استخدام  فشار کار   برای زنده بودن !!!!

انسان به بچه علاقه دارهچون طبیعت کارش اینه، صرفا ادامه نسل و به جا گذاشتن ژن حالا کار طبیعت کدومش ع ...

کل شعور طبیعت و کائنات رو بردی زیر سوال

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

من بله... از نظر من وجود، اولین نعمته...عشق به امیرالمومنین و چهارده معصوم بزرگترین دلیلم برای تحمل ...

خب تورواوردن

اومدی دیگه

چرا یکی دیگه بیاد؟ چرابیاریمش وسط این جامعه ترسناک 

من هستم چون میگم برای چی بچه به دنیا بیاد و تو این دنیای نامعلوم گرفتار بشه

دنیا یه معلومی داره و مجهول نیست

بعد هم ماها که به فرزندآوری اعتقاد داریم به روح و زندگی پس از زندگی هم اعتقاد داریم

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

بنظرت زندگی برای اون دوتا شلوغ پلوغ نمیشه؟هییی کار هییی جنگ هیی تلاش هییی تکاپو استرس بیخوابی ...

من خودم با یکی موافقم

حالا که همون یکی رو هم ندارم!

ولی دیگه گندش درومده این چند سال سه تا و چهار تا و ... زمین منابعش کفاف نمیده!

بنظرت زندگی برای اون دوتا شلوغ پلوغ نمیشه؟هییی کار هییی جنگ هیی تلاش هییی تکاپو استرس بیخوابی ...

میشه ولی ذات زندگیست دیگه

دنیا یه معلومی داره و مجهول نیستبعد هم ماها که به فرزندآوری اعتقاد داریم به روح و زندگی پس از زندگی ...

خب منم اعتقاددارم

ولی چرا یکیوبیاریم بخاطر این اعتقاد؟؟ این دوتاچه ربطی به هم دارن؟؟  یکیوبیاری که سختی بکشه توزندگی که چی که روحش میده اون دنیا ؟؟؟؟؟ 

خب تورواوردناومدی دیگهچرا یکی دیگه بیاد؟ چرابیاریمش وسط این جامعه ترسناک

خدا هست...

چهارده معصوم هستند...

دعای من مادر هست... خودم هنوز مادر نشدماااا

ترس زندگی کمتر میشه