2777
2789
عنوان

یه دختر ۴۳ ساله ام که هیچ‌وقت ازدواج نکردم از خواهر کوچیکترم میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2463 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جلو همسایه ها نمیشه بعد پدر مادرم پیرن خب میترسم یکیشون این وسط سکته کنه اصلا هیچ راهی برام نمونده ف ...

ول کن حالا هر چی میخاد بگه منظور بی‌ادبی نکنه ولی حالا بخاد با حرفاش ، یه کنایه ویا...چیزی بکارببره ولش بکن فقط بگو که حرفاش برات پشیزی ارزش نداره و بخاطر مادر و پدرت ،مراعات حال اونو می‌کنی .

کاش بمیرم   از هیچ کس نمیترسه

ببین به خودت بیا میتونی تغییر کنی .همه میتونن عوض بشن 

هیچ کسی نمیتونه بهت زور بگه حتی خواهرت 

کم کم تمرین کن .از حقت دفاع کن .به حرفاش توجه نکن.جلوش وایستا.

باید به خودت ارزش قائل بشی تا حس پوچی نکنی 

ببینم چیکار میکنی....

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
نمیشه آبروریزی میکنه سر همین آبروریزی کردنش ازش میترسم

خب اونم ازت نقطه ضعف گیر آورده تا وقتی بهش رو بدی اوضات همینه

یا چندبار ب شدت بنشونش سرجاش و بهش حالی کن ک حدشو بدونه یا همین آشه همین کاسه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ماشاءالله مشخصه شما چقدر ادم فهمیده ای هستی دهن به دهنش نمیذاری 

شما ازش نمیترسی 

از شرایطی که پیش میاره استرس میگیری نمیدونی چه جوری شرایط بد و احساس بدت رو سامان بدی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
نمیشه آبروریزی میکنه سر همین آبروریزی کردنش ازش میترسم

اشباهت همینه ترس

چنان جنجالی راه بنداز که دیگه به خودش اجازه نده صداش رو برات بالا بره بگو حتی اگه از بابا هم گرفته باشم به تو مربوط نیست هروقت از جیب تو بود حق گله داری 

سکوت نکن سکوت بدترین ظلم به خودته

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

رو نده بهش یعنی چی؟مجرد موندی ک موندی هزار ماشالا داری کار میکنی سربار نیستی ک تازه میگی کلیه مسولیتام باشماست وقتی مسولیت گردن میگیری طوری رفتار کن ک بعنوان مدیر بشناسنت خانواده ت نه خدمتکار. مقتدر باش عمل دماغتم بخودت مربوطه ب کسی ربط نداره

عزیزم چرابخاطرحرف دیگران خودتواذیت میکنی ..‌یکباربرای همیشه جلوی ظالم وکسی که حقتوناحق میکنه وایسا ..ایشون نقطه ضعفتوفهمیده وداره میتازونه ..برای یک بارهم که شده جلوش وایسا ببین بعد چجوری رام میشه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
۳۰ سالشه بگه به فامیل آبرو برامون نمیمونه 

مگه فامیل چیه که انقد مهمه؟

همون فامیلی که ازشون می‌ترسی که آبروت نره و حرف در نیارن ، الان که داری زجر میکشی میان دلداریت بدن یا کمکت کنن؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏