2777
2789
عنوان

یه دختر ۴۳ ساله ام که هیچ‌وقت ازدواج نکردم از خواهر کوچیکترم میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2463 بازدید | 60 پست

خواهر تو خودت به خودت ظلم کردی اولا که کارها رو باهاش تقسیم کن زیر بار نرفت فقط کار خودتو و پدر و مادرتو انجام بده و دوم هم تو روش وایسا و ازش زهره چشم بگیر تا زمانی که هی کوتاه میای اون بدتر نی تازونه ...در برابرش نجابت و کوتاه اومدن به کلی ببوس بزار کنار

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
وااای داره جیغ میزنه چیکار کنم

هیچی اصلا برات مهم نباشه بگو تا توان داری جیغ بزن فقط شخصیت خودت برای افراد بیشتری روشن میشه اصلا برای من اهمیت نداره حنجره خودت آسیب می بینه اصلا نترس

عزیزم تا کی میخواهی بخاطر آبرو اجازه بدی آزارت بده

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار ادامه بده هیچ واکنشی نشون نده

اون مجرده؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
مگه فامیل چیه که انقد مهمه؟ همون فامیلی که ازشون می‌ترسی که آبروت نره و حرف در نیارن ، الان که داری ...

احسنت همیشه نگران حرف دیگران بودن ظلم به خودمونه

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
احسنت همیشه نگران حرف دیگران بودن ظلم به خودمونه

حرفای کسایی که نزدیکن مهمه ولی باید ادم تمرین کنه اونم مهم نباشه 

ولی حرفای فامیل واقعااااا برام ۱ درصد هم اهمیتی نداره

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

برو یجوری بگیر بزنش که دیگه عفریته بازی درنیاره مگه شما زبون نداری که میگی حرفاش آزارم میده میدونی جلوی ظالم مظلوم بودن هم گناهه وقتی پدر ومادرت با جیغ زدن اون سکته نمیکنن پس با برخورد شما هم نباید مشکلی داشته باشن

نمیشه آبروریزی میکنه سر همین آبروریزی کردنش ازش میترسم

ببین یه روانشناسی می‌گفت کسایی که اینطوری هستن و نباید در قبالش کوتاه اومد امر صداشو بلند کرد شما ده برابر داد بزن هر کاری انجام داد شما بدترشو انجام بده وقتی ببینه یکی جلوش ایستاده دیگه ساکت میشه دقیقا مثل یه بچه ای که با جیغ وگریه کارشون پیش می‌بره حالا یه مادر کوتاه نیاد و هرچی میخواد بهش میده اون به همین رفتار عادت می‌کنه و برعکس یکی هم مقاومت می‌کنه بچه باد میگیره با زور نمیشه چیزی بدست آورد 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»