2777
2789
عنوان

یه دختر ۴۳ ساله ام که هیچ‌وقت ازدواج نکردم از خواهر کوچیکترم میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2463 بازدید | 60 پست
چرا میترسی زندگی خودتو فدا نکن لطفا همه نیرن پی زندگیشون اونوقت تو میمونی و حسرت خدای نکرده 

چیکار کنم پدر مادرم پیرن نمیتونم تنهاشون بذارم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارا و نکن بنداز گردن اون به خانوادتم بگو تا احترام گذاشتن یاد نگیره اوضاع همینه.و اینکه نترس ازش!هیچ غلطی نمیتونه کنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

عزیزم اگه سنش کمه 

بزار پای نادانی و مهم نباشه برات 

اگه شرایط مستقل شدن داری خوبه مستقل شی

ولی حتما کارارو تقسیم کرد

عزیزم چقدر مهربونی

برات از خدا آرامش و آسایش طلب میکنم. الهی امین 

آن قدر قوی باش تا بتوانی رها کنی و آن قدر صبور باش تا بتوانی منتظر چیزهایی باشی که لایقشانی  
خیلی سعی میکنم به حرفاش اهمیت ندم ولی نمیشه خیلی اذیت میشم خرفاش آزارم میده

همینطور ادامه بده کوتاه نیا جلوش واستا 

یه بار به دنیا میای هیچکس حق نداره زندگی رو ازت بگیره 

ابروتم نمیره دو سه بار دادو بیدار میکنه بعد میبینه مهم نیست ساکت میشه 

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
عزیزم اگه سنش کمه  بزار پای نادانی و مهم نباشه برات  اگه شرایط مستقل شدن داری خوبه مستقل ...

اصلا کار نمیکنه که بخوام کارارو تقسیم تو شهر ما نمیشه خونه مستقل گرفت برام حرف درمیارن تازه پدر مادرمو چیکار کنم

اصلا کار نمیکنه که بخوام کارارو تقسیم تو شهر ما نمیشه خونه مستقل گرفت برام حرف درمیارن تازه پدر مادر ...

میتونی از در رفاقت باهاش بری جلو

بهش نزدیک شو 

چند سالشه؟؟

آن قدر قوی باش تا بتوانی رها کنی و آن قدر صبور باش تا بتوانی منتظر چیزهایی باشی که لایقشانی  

عزیزم نمی‌دونم سن خواهرت چقدره ؟؟سن بلوغ هست و....تا زمانی که کوتاه بیایی رفته رفته پرروتر میشه . اگه نتونی الان کاری بکنی حقیقتا فردا کارای خیلی بد می‌کنه و روتون وامیایسته بخاطر اون هر طور شده باید مقابلش بایستی اگه با زبون گوش کرد چه بهتر نشد با زور و کمک گرفتن از فامیل و....بنشون سرجاش . تا بدونه ازش می‌ترسی و یا آبرو داری می‌کنی کارت سخته لااقل نذار این تصور رو بکنه. 

همینطور ادامه بده کوتاه نیا جلوش واستا  یه بار به دنیا میای هیچکس حق نداره زندگی رو ازت بگیره& ...

جلو همسایه ها نمیشه بعد پدر مادرم پیرن خب میترسم یکیشون این وسط سکته کنه اصلا هیچ راهی برام نمونده فقط میشه در برابرش سکوت کرد و ندیده گرفت ولی نمیدونم چرا نمیتونم حرفاشو نشنیده بگیرم  حرفاش خیلی آزارم میده

جلو همسایه ها نمیشه بعد پدر مادرم پیرن خب میترسم یکیشون این وسط سکته کنه اصلا هیچ راهی برام نمونده ف ...

به خودت بیا 

تا خدا نخواد هیچی نمیشه کسی سکته نمی کنه اینطوری پیش بره باید کل زندگیتو به نامش بزنی.....

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
عزیزم نمی‌دونم سن خواهرت چقدره ؟؟سن بلوغ هست و....تا زمانی که کوتاه بیایی رفته رفته پرروتر میشه . اگ ...

۳۰ سالشه بگه به فامیل آبرو برامون نمیمونه