2777
2789

دوستان من تو خونمون داشتم صحبت میکردم با یکی از اعضا خانواده یکم صدام بالا بود

راجب یکی از مستاجرامون حرف میزدم

انگاری مستاجره تو راه پله صدامو شنیده . (خانومه) 

به مادرم زنگ زده به بهانه ای کشونده خونشون

پشت سر من حرف زده

گفته فلانی صداش بلنده مثل طلبکارا حرف میزنه 

من تن صدام بلنده و دست خودم نیست .

داد هم نمیزدم

ماجرا اینه که دو روز پیش گفت خونه رو کاغذ دیواری کنیم . هزینه هم نصف ما نصف اونا

من داشتم به خانوادم میگفتم که کاغذ دیواری از مد افتاده . مستاجر زود خرابش می‌کنه . مخصوصا بچه دارا پاره میکنن یا رنگی. دوباره از نو باید زد.بهتره رنگ کنیم. الان همه رنگ میکنن

انگاری اون خانومم به مادرم گفت من خودم از کاغذ دیواری پشیمون شدم همون رنگ کنیم بهتره . 

از کار و حرفاش خیلی ناراحت شدم

به نظرتون وقتی دیدمش واکنشم چطوری باشه؟

مادرم هم طرف اونو گرفته تازه ۴ تا هم گذاشته روش راجبم گفته..متاسفانه مادر و پدری که حامی من باشن ندارم.. می‌خوام خودم از خودم دفاع کنم

اول اینکه خونه مگه مال شماست که نظر میدین درباره اش(با لحن تندی نخونین اینو سواله فقط)

اگر مال خانوادتونه که به خودشون ربط داره و مستاجر،

دوم اینکه پشت سر کسی حرف زدن قشنگ نیست 

اون خانوم حق داشته ناراحت بشه 

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
اول اینکه خونه مگه مال شماست که نظر میدین درباره اش(با لحن تندی نخونین اینو سواله فقط)اگر مال خانواد ...

عزیز من شوهر نکردم تو همین خونه زندگی میکنم

من فقط نظر دادم به خانوادم

حتی پدرم هم با من هم نظر بود که کاغذ دیواری خوب نیست تازه خود مستاجر باید رنگ کنه با هزینه خودش چون چندین ساله اینجا مستاجرن

منم ناراحت شدم بخدا مامانمو کشونده خونشون که پشت سر من حرف بزنه

من خودم شنیدم پشت سر مادرم هم پیش یکی دیگه داشته حرف می‌زده

کلا از اون آدمایی که راجب ما هر چی دیده شنیده به همه تعریف کرده.

حتی به مادرم هم گفتم ولی براش مهم نیست .. مادرم هم سادس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه خونه مگه مال شماست که نظر میدین درباره اش(با لحن تندی نخونین اینو سواله فقط)اگر مال خانواد ...

واکنشم چی باشه ؟؟ 

فکر کردم وقتی دیدمش به روش بیارم

چون اگه به روش نیارم دو روز دیگه علنی جلوی خودم حرف میزنم راجبم

میدونی پدر و مادر من کلا واسه مردم مخصوصا مستاجر خیلی خوبن ولی برای ما..

اجاره پایین پول پیش پایین . پول شارژ نمی‌گیرم . خودمون راه پله تمیز میکنیم نه اونا

کلا خیلی کنار میان با مستاجر.

ولی مستاجرای ما برعکس پرو میشن باهامون

مثال بخوام بزنم یه مستاجر دیگمون آنقدر پرو شده بود که سر یه قضیه بچگانه اومده بودن در خونه رو محکم میزدن 

که چرا بچتون این کارو کرده . منظور خواهرمه

بعد خود زنه با سه تا دخترای بزرگش اومدن در خونمون 

یکیشون وسط بحث یقه منو گرفته بود .. فکر کن مستاجر بیاد یقه صابوخونه رو بگیره

برای پدر و مادرم هم زیاد مهم نبود یعنی شل گرفتن قضیه رو

هر کس دیگه بود ببخشید ولی مستاجرو جر میداد که اومده یقه بچشون گرفته .. ولی هیچی به هیچی.. فقط من اون وسط خورد شدم . 

واکنشم چی باشه ؟؟ فکر کردم وقتی دیدمش به روش بیارمچون اگه به روش نیارم دو روز دیگه علنی جلوی خودم حر ...

عزیزم خودت میگی که پدرومادرت پشتت نیستن متاسفانه..پس بهتره به روش نیاری وکلا ازین به بعد ندید بگیریش 

ازین به بعد هم کلا توکارای بین مستاجراتون وپدرومادرت دخالت نکنی..چون تو آدم بده میشی

عزیزم خودت میگی که پدرومادرت پشتت نیستن متاسفانه..پس بهتره به روش نیاری وکلا ازین به بعد ندید بگیریش ...

آره ولی خودم که میتونم از خودم دفاع کنم

چون پدر مادرم هیچی نمیگن دلیل نمیشه نگم

بخدا می‌دونم اگر هیچی نگم پرو تر میشه دو روز دیگه علنی جلو خودم بدمو میگه

همش مقصر خانوادمه.. وگرنه مردم صابخونن سالی یبار مستاجر نمیبینن جواب سلام به زور میدن

بعد این خانم هر روز میاد خونه ما

ولی بخپا یکبار نگفته شما هم بیاید خونمون یه تعارف نزده

زنگ می‌زنیم پیام میدیم کارش داریم اصلا جواب نمیده..

از همیناس که بدم اومده ازش

وقتی اومدن هیچی نداشتن حتی مبل

خانواده من آنقدر کرایه و پیش پایین ازشون گرفتن که با پولشون از نو همه چی خریدن .

یعنی بخدا مفد مفد نشستن . خونمون هم نوسازه تازه کابینت عوض کردیم که اینا اومدن . یعنی خونه ۱۰۰ متری هیچی کم نداره.. صابحخونه هم که ساده..

آره ولی خودم که میتونم از خودم دفاع کنمچون پدر مادرم هیچی نمیگن دلیل نمیشه نگمبخدا می‌دونم اگر هیچی ...

چی بگم 

آخه باتوجه به چیزهایی که گفتی

اینکه حتی توخونه خودتون باشمادست به یقه شدن وپدرومادرت ازت دفاع نکردن گفتم که بیخیالشون بشی بهتره