2777
2789
عنوان

جوش تاول مانند روی دست و گوش بچم

3966 بازدید | 12 پست

سلام خانما

دخترم هشت ماه و نیمشه

به هیچی هم حساسیت نداشته تا حالا یعنی میدونم جوشی که زده از غذا نیست

یک هفته پیش رفتیم پارک، تاب بازی کرد، بعد شب که اومدیم خوابیدیم صبحش دیدم یدونه جوش روی یک دستش و یکی هم روی یک گوشش زده.

مثل نیش پشه.

با اینکه پشه نداریم ولی گفتم حتما پشه زده.

الان بعد یک هفته داره تبدیل به تاول میشه و دورش قرمز شده.

به نظرتون عفونته؟

پماد موپیروسین دکتر داده بود قبلا که اگر جاییش زخم شد بزنم. به نظرتون بزنم؟

بچم دختره دختررررر   

الان که فکر میکنم میبینم هفته پیش غذا که میخواستم بهش بدم یا شیر میخواست بخوره هم یکم سختش بود یعنی همیشه راحت میخورد، اما هفته پیش خیلی انگار اذیت میشد.

در حدی که من فکر کردم دهنش زخمی چیزی شده. چک هم کردم اما چیزی ندیدم. 

بعدم خوب شد بعد دو سه روز خوب غذا خورد.

ممکنه آبله مرغون باشه فقط با دوتا جوش؟

ناحیه تناسلیش هم هیچی جوش نداره

بچم دختره دختررررر   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که فکر میکنم میبینم هفته پیش غذا که میخواستم بهش بدم یا شیر میخواست بخوره هم یکم سختش بود یعنی ...

پسر منم شده . بزرگه . سه تا تاول ک خارش داره. با علائم سرماخوردگی و سردرد و .... خفیف 

یعنی آبله ست؟؟؟

پسر منم شده . بزرگه . سه تا تاول ک خارش داره. با علائم سرماخوردگی و سردرد و .... خفیف  یعنی آب ...

سلام ببهشید شما به نتیجه ای رسیدین اون موقع؟دختر منم چنوقته داره از اینا متاسفانه جدیدا هم یکی رو ناجیه تناسلیش زده نمیدونم باید چه جوری مراقبت کنم چربش کردم امروزبعد. از ظهر شستمو پوشکش کردم ولی الان بازش کردم دیدم پوست روش ترکید و خون میاد از جوش مساحتشم زیاد حدودایکی دوسانته انگاری جای تاول سوختگی باشه رو مچ پاشم بود قبلا رفام دکتر پماد داده نمیدونم بزنم اینجا هم یا نه ظهر یه بار زدم میگم نکنه باز شدنش مال همونه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سلام ببهشید شما به نتیجه ای رسیدین اون موقع؟دختر منم چنوقته داره از اینا متاسفانه جدیدا هم یکی رو نا ...

فرزند من ابله مرغان گرفته بود 

شما به متخصص مراجعه کن ببین تشخیصش چیه

فرزند من ابله مرغان گرفته بود  شما به متخصص مراجعه کن ببین تشخیصش چیه

عزیزم من رفتم دمتر گفت ویروس دست دهان پا خست که بچه ها میگیرن گفت دوره سختشو گذرونده طفلی فقط برای جاش یه پماد داد که دمتر داروخونه بهم گفت بیشتر از یه هفته نزن منم چند بار زدم ولی فوری دست و پاشو می مالید اینور اونور پاکش میکرد دیدم بیفایده س نزدم امیدوارم جاشون بره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم من رفتم دمتر گفت ویروس دست دهان پا خست که بچه ها میگیرن گفت دوره سختشو گذرونده طفلی فقط برای ج ...

اونو بچه منم گرفته بود . ولی دونه هاش بیشتر روی انگشتای پا بود و تو دهن و دستش خیلی کم . اطرافیان فک میکردن اون موقع آبله گرفته ک نبود . 

خداروشکر 

انشاالله کوچولوتون همیشه سلامت باشه

اونو بچه منم گرفته بود . ولی دونه هاش بیشتر روی انگشتای پا بود و تو دهن و دستش خیلی کم . اطرافیان فک ...

ممنونم عزیزم،میگم جا

شون موند یا رفان من نگرانم بمونه

جای یکی دوتاش موند  ولی الان بعداز چندسال دیگ اثری نیست

ممنونم عزیزم،خدا رو شکر