2777
2789
عنوان

زیبایی خیره کننده

172 بازدید | 28 پست

بچه ها تا حالا دیدین کسی خیلی ظاهر ببخشید زشتی داشته باشه ولی یهویی با عمل زیبایی و ژل و...خیلی خوشگل بشه؟

چه عملایی کرده؟

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

اره دیدم اما اصن قشنگ نشده چون حداقل باید زمینه قشنگی داشته باشی یکی بود چندتا عمل رو صورتش انجام داد بینی ژل گونه لب کاشت ابرو اما وقتی نگاش میکردی در حد معمولی رو ب پایین بود شایدم کمتر اصن نمکم نداش چهرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیدم اما اصن قشنگ نشده چون حداقل باید زمینه قشنگی داشته باشی یکی بود چندتا عمل رو صورتش انجام دا ...

وای اینجوری اصلا خوب نیست

بله خودم😂تبدیل لولو به هلوبا عمل بینیلیفت شقیقهزاویه سازیکاشت ابروکامپوزیتسانترال لب😂

یا خدااا🙄

الان خیلی خوشگل شدی؟

خانما من ی چیزی بگم همش ب قشنگی نیس اره زن باید ب خودش برسه قشنگ باشه اما ن اونقدر ک دیگه خودتو اذیت کنی اونم برا مردا ی خورده هم ب فکر پس انداز باشین خونه ماشین طلا ک اگه فردا خدایی نکرده اتفاقی براتون افتاد مثه جدایی یا طلاق حداقل ی سقفی بالای اون از خودتون داشته باشین

خانما من ی چیزی بگم همش ب قشنگی نیس اره زن باید ب خودش برسه قشنگ باشه اما ن اونقدر ک دیگه خودتو اذیت ...

بله واقعا ما بیش از حد درگیر ظاهرشدیم😓

یا خدااا🙄الان خیلی خوشگل شدی؟

خدایی قبل عملام خیلی خیلی معمولی بودم😂

الان بعد چندسال کسی منو میبینه شوکه میشه یا نمیشناسن😂

اکثرا هم بهم میگن خوشگل. 

ولی ازنظر خودم 360 درجه تغییر کردم😂

من مامانم اینو بهم گفت گف همه چی ب این نیس ک بگی قشنگ باشم کافیه ب فکر پس انداز باش ک خربزه آبه

درست گفتن واقعا

خدایی قبل عملام خیلی خیلی معمولی بودم😂الان بعد چندسال کسی منو میبینه شوکه میشه یا نمیشناسن😂اکثرا ه ...

چه جالب😁

تا قبل از اینکه مامانم اینو بگه زیاد پس اندازی نداشتم حتی میرفتم پول میدادم ب تاتوی دست و بدن اما ال ...

منم جدیدا پس انداز می کنم