2777
2789
عنوان

دختر ۹ ماهم به تهم مرغ حساسیت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 19 پست
دیگه نمی دم. خدا نکنه دختر تو چی شده بود

بالا میاورد و تا ۱ ساعت گریههه آب از دهنش آویزون میشد چشما و صورتش قرمز میشد و خارش میگرفت، بخاطر واکسن ۱ سالگی  حدود ۲۵ روز بستری بود  ۱۳ روز هیچی نخورد دیگه حرکتم نمیکرد اونموقع فک میکردم میمیره ، الان ۸ سالشه  عاشق تخم مرغه انقد میخوره 

البته هنوزم اذیته پوستش خشکه همش خارش داره 

اگه روی بدنش مثل جای پشه شده ببر بیمارستان 

منم حساسیت دارم 

یبار دیر رفتم کل صورتمم ورم کرد  

کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در ایینه میبینم.                                                                                .                                                                          ممکن است خودخواهی به نظر برسد، اما وقتی برای زنده ماندن می‌جنگی، سخت است دلسوز و مهربان باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم من اتفاقی تاپیک شما را دیدم من کارشناس بیهوشی هستم یه سری داروهای بیهوشی تو ترکیبشون تخم مرغ دارن.اگه یه وقت خدا نکرده زبونم لال بیهوشی یا دکتر نیاز شد برای بچتون حتما حساسیت ب تخم مرغ را بگید.

خانم من اتفاقی تاپیک شما را دیدم من کارشناس بیهوشی هستم یه سری داروهای بیهوشی تو ترکیبشون تخم مرغ دا ...

ممنونم.چشم حتما می گم.

راستی جای واکسن بدو تولدش هنوز قرمزه. تامدت ها هم ورم داشت.ممکنه تو ترکیبات اون واکسن هم تخم مرغ بوده باشه؟

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت