2777
2789

دوستان من این کاری که دارم انجام میدم گفتم این تجربه رو در اختیارتون بذارم که شمام استفاده کنید .. 

واسه رفع خشکی قوزک پا و همچنین خشکی دست و به علاوه تیرگی قوزک پام و بعضی بین انگشتام که تیرگی لک داشت به شدت ناراحتم میکرد ... 

همه راهکاری واقعا امتحان کردم اما هیچ راهکاری بهتر از این تجربه ندیدم که همون چند ساعت بعدش نتیجه رو قشنگ میبینی و با تکرار مداوم هربار معجزشو میبینی نه اینکه فقط اون لحظه بگی خوبه بعدش دوباره برمیگرده نه.. 

واقعا هربار به روشن شدن نواحی خشکی پا و روشن شدن هر دفعه بیشتر کل پا نرم تر شدن پی میبرید ینی قشنگ میشه انگار پای بچه که حالا من دارم برای دستم هم استفاده میکنم و دستم هم شده مثل بچه ها لطیف و قشنگ... طوری که دارن بقیه بهم میگن چه کردی.. حالا بریم این رمز رو یادتون بدم😉:

اول در هفته دو تا سه بار در مواقع بیکار یه تشت پر از آب ن خیلی سرد نه خیلی گرم بیشتر به سمت داغی پر کنید و پاهاتون بذارید داخلش (فقط تا قسمت مچ پا کافیه) 

نیم ساعت بذارید تا حسابی به قول معروف بخاسه 😄چرک کنه بعد میبینید که رنگ آب به رنگ چرک در اومده و پر از چرک شده 😄 با عرض پوزش 

بعد یه سنگ پاشور بردارید و بیوفتید ب جونش حسابی تمیزکنید که هرچی چرک کرده پاتون بیاد بشورید قشنگ (البته که سنگشور من از کوه اوردم واقعا عالیه و چرک میاره بتونید از کوه بیارید خیلی بهتره چون سنگشور های خریدنی خیلییییی خشن و زبر هستن و چرک نمیارن 

بعد با سفیداب و کیسه .. 

بریم مرحله دوم :

یک بار ظهر که میخاین استراحت کنین ی بارم شب که میخاستید بخابید:

به ۴ تا چیز نیاز دارید 

زینک اکساید مارک ایپوزینک تکرار میکنم حتما ایپوزینک 

چون مارک شرکت های دیگه اصلا اصلا خوب نیستن

وازلین ساج سر سبز هست سرش سبز پررنگ قوطی سبز کمرنگ مایل به زرد

و یه کرم دست اختیاری.. من خودم کرم دست مارک بیول گندم استفاده میکنم 

دو عدد پلاستیک فریزر

برای دستتون ی مقدار کرم دست و ی مقدار وازلین و ی مقدار هم زینک اکساید 

بزنید پشت دست و ب همه جا بین انگشت و کلش پخش کنید... 

و برای پاهاتون هم زینک و وازلین ب همه قسمت های پا کف پا قوزک پا بزنید و بعد پاهاتون تو پلاستیک فریزر کنید 

و بخابید وقتی صبح بیدار شدید دیگه دعا به جونم کنید مطمئن هسم که چشم از رو پاهاتون برنمی دارید 😉 از بس قشنگ شدن😉

بعدش روزا هم حتما جوراب فراموش نشه جوراب پا کنید

حالا فکر کنید هرروز استفاده کنید چی میشن 😊🌹

البته که ناگفته نمونه حتما از مارک هایی که گفتم بگیرید 

چون از مارکای دیگه بی تاثیر هست .. 

یک ماه مرتب استفاده بشه فوق العاده معجزه میشه

این به صرفه ترین و زود اثر بخش ترین راهکار بود .. 

من از حالا واسه زانوهام و حتی کشاله ران هم میخام بزنم

چون طبق همه تجربه هایی که استفاده کردم و هرچی هزینه کردم 

از همش بهتر این تجربه بود 

چرا اینقد خودتو زجر دادی خوشگلم

موم وازلین عطاری دارع بگیرید با روغن گلیسیرین،

دوتا قطره با مقداری موم وازلین قاطی کنید قشنگ پاتونو چرب کنید جوراب بپوشید،در طول روز سه بار اینکارو تکرار کنید اخرشبم خواستین بخوابین جورابتونو دربیارین،هم اگه ترک پا باشه بسته میشه هم اگه سیاهی یا لک باشه بعد ی مدت کاملا میره و قشنگ پاتون برق میفته

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اینقد خودتو زجر دادی خوشگلم موم وازلین عطاری دارع بگیرید با روغن گلیسیرین، دوتا قطره با مقد ...

خاهر خدایی من این کاری که انجام میدم داره معجزه میکنه رو پاهام چیز سختی هم که نیست.. خیلی راضی هستم 

عزیزم خوشکلی دردسر داره دیگه 😉😉😄

وای اسی خدا کنه واسه منم ج بده از بس که مدت زیادیه دست و پام تیره شده مخصوصا الان که حاملم افسرده شد ...

شما برو از فردا همینایی که گفتم بخر انجام بده حتما حتما از همون بار اول معجزه میبینی بهت قول میدم عزیزم و تضمینت میکنم.. 

شما برو از فردا همینایی که گفتم بخر انجام بده حتما حتما از همون بار اول معجزه میبینی بهت قول میدم عز ...

ممنون عزیزم حتما فردا میگیرم نمیدونی چقد راه امتحان کردم دعات میکنم

معجزه زندگیم دخترم
ممنون عزیزم حتما فردا میگیرم نمیدونی چقد راه امتحان کردم دعات میکنم

خاهش عزیزم.. 

مطمئن باش نتیجه میگیری عزیزم 

فقط زینک اکساید از داروخانه بگیر و حتما حتما مارک ایپوزینک 

قوطی سفید قرمزه

چرا اینقد خودتو زجر دادی خوشگلمموم وازلین عطاری دارع بگیرید با روغن گلیسیرین،دوتا قطره با مقداری موم ...

سلام گلم واقعا جوابه ؟ موم وازلین چیه ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

سلام گلم واقعا جوابه ؟ موم وازلین چیه ؟

سلام اره عزیزم من خودم ی مدت کفشای روباز میپوشیدم پشت پام افتاب خورده بود چندسال لک افتاب سوختگیش نمیرف اینقد بدبود😕

من نمیدونم شهر شما داره یا ن

ی عطاری تو شهرمون داره اسمش موم وازلینه حتما همه همه جا تو عطاریا گیر بیاد شایدم فقط اون داره نمیدونم بازم تو شهرتون بپرس عزیزم 

اگه نبود ی کار دیگه بکن

وازلین کامون از داروخونه بگیر

پاتو قشنگ چرب کن تا اون قسمتایی ک تیره هست بعد تا همون قسمتم جوراب بکش رو پات ک میخوای روشن شه

از صب تا شب این کارو چندمرتبه تکرار کن

(جوراب زخیم ..شیشه ای ن😐 )

انشاله براتوهم جواب میده

چون چربه اونقد پاتو لطیف میکنه بعد چندروز خودت متوجه میشی

ی چیز دیگم هست

تو لوازم ارایشیا کوکتل پابگیر بنداز تو تشت اب ولرم بزار ی ربع بیست دقیقه پات خیس بخوره بعد سنگ پت بزن کف پات..پشت پاتم لیف بکش

از حموم اومدی پاتو چرب کن بعد جوراب بکش..کوکتل پا سه هفته ای یبار استفاده کن اونم خوبه

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

وازلین خالی هم خیلی خوبه من به صورتم میزنم به نظرم چروکام کم شده و پوستم شفاف شده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
سلام اره عزیزم من خودم ی مدت کفشای روباز میپوشیدم پشت پام افتاب خورده بود چندسال لک افتاب سوختگیش نم ...

اهااا مرسی عزیزم ممنونم ازت 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم