دوستان من این کاری که دارم انجام میدم گفتم این تجربه رو در اختیارتون بذارم که شمام استفاده کنید ..
واسه رفع خشکی قوزک پا و همچنین خشکی دست و به علاوه تیرگی قوزک پام و بعضی بین انگشتام که تیرگی لک داشت به شدت ناراحتم میکرد ...
همه راهکاری واقعا امتحان کردم اما هیچ راهکاری بهتر از این تجربه ندیدم که همون چند ساعت بعدش نتیجه رو قشنگ میبینی و با تکرار مداوم هربار معجزشو میبینی نه اینکه فقط اون لحظه بگی خوبه بعدش دوباره برمیگرده نه..
واقعا هربار به روشن شدن نواحی خشکی پا و روشن شدن هر دفعه بیشتر کل پا نرم تر شدن پی میبرید ینی قشنگ میشه انگار پای بچه که حالا من دارم برای دستم هم استفاده میکنم و دستم هم شده مثل بچه ها لطیف و قشنگ... طوری که دارن بقیه بهم میگن چه کردی.. حالا بریم این رمز رو یادتون بدم😉:
اول در هفته دو تا سه بار در مواقع بیکار یه تشت پر از آب ن خیلی سرد نه خیلی گرم بیشتر به سمت داغی پر کنید و پاهاتون بذارید داخلش (فقط تا قسمت مچ پا کافیه)
نیم ساعت بذارید تا حسابی به قول معروف بخاسه 😄چرک کنه بعد میبینید که رنگ آب به رنگ چرک در اومده و پر از چرک شده 😄 با عرض پوزش
بعد یه سنگ پاشور بردارید و بیوفتید ب جونش حسابی تمیزکنید که هرچی چرک کرده پاتون بیاد بشورید قشنگ (البته که سنگشور من از کوه اوردم واقعا عالیه و چرک میاره بتونید از کوه بیارید خیلی بهتره چون سنگشور های خریدنی خیلییییی خشن و زبر هستن و چرک نمیارن
بعد با سفیداب و کیسه ..
بریم مرحله دوم :
یک بار ظهر که میخاین استراحت کنین ی بارم شب که میخاستید بخابید:
به ۴ تا چیز نیاز دارید
زینک اکساید مارک ایپوزینک تکرار میکنم حتما ایپوزینک
چون مارک شرکت های دیگه اصلا اصلا خوب نیستن
وازلین ساج سر سبز هست سرش سبز پررنگ قوطی سبز کمرنگ مایل به زرد
و یه کرم دست اختیاری.. من خودم کرم دست مارک بیول گندم استفاده میکنم
دو عدد پلاستیک فریزر
برای دستتون ی مقدار کرم دست و ی مقدار وازلین و ی مقدار هم زینک اکساید
بزنید پشت دست و ب همه جا بین انگشت و کلش پخش کنید...
و برای پاهاتون هم زینک و وازلین ب همه قسمت های پا کف پا قوزک پا بزنید و بعد پاهاتون تو پلاستیک فریزر کنید
و بخابید وقتی صبح بیدار شدید دیگه دعا به جونم کنید مطمئن هسم که چشم از رو پاهاتون برنمی دارید 😉 از بس قشنگ شدن😉
بعدش روزا هم حتما جوراب فراموش نشه جوراب پا کنید
حالا فکر کنید هرروز استفاده کنید چی میشن 😊🌹
البته که ناگفته نمونه حتما از مارک هایی که گفتم بگیرید
چون از مارکای دیگه بی تاثیر هست ..
یک ماه مرتب استفاده بشه فوق العاده معجزه میشه
این به صرفه ترین و زود اثر بخش ترین راهکار بود ..
من از حالا واسه زانوهام و حتی کشاله ران هم میخام بزنم
چون طبق همه تجربه هایی که استفاده کردم و هرچی هزینه کردم
از همش بهتر این تجربه بود