2777
2789
عنوان

رفتم مدرسه پسرم اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 52 پست
معلم های کلاس اول باید باهوش وبا حوصله باشن وبا توجه به توانایی بچه ها یادشون بدن..از بس تعطیل میشن. ...

همه میگفتن معلمشون عالیه چیزی که تا امروز دیدم برعکسش بوده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید درو باز میکردی می‌رفتی تو کلاس.معلم میشستی پهنش میکردی.ن بیای خونه تاپیک بزنی...

بششوری پهن کنی که بچم زیر دستشونه لج کنه بدتره بچه منم که همه چیزو تو خونه نمیگه من بفهمم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ای ک ریتالین مصرف. میکنه ب انداره کافی داره اذیت میشه بعضی معلما چقد نامردن بیشعورا 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

مدرسه غیرانتفاعی باید بذاریش ک قبلشم با معلمش صحبت کنی بگی درکش کنن

دولتیها از قبل از شروع سال هیچ شناختی نمیشه از معلم داشت 

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
ببر یه جا پسرتو که بهش احترام بذارن بچه پس فردا سرخورذه میشه ها

ازز امسال گذشت ولی برا سال دیگه میبرم یه مدرسه خلوت تر

عزیزم😓

این نکته اول باید واسه والدین جا بیفته که مهمترین اصل قرار گرفتن توی محیط آموزشی اینه که پتانسیل‌های شخصیتی و اجتماعی بچه پرورش داده بشه نه اینکه خوندن و نوشتن یاد بگیره به قیمت خورد شدن شخصیتش.

حتما یه صحبت اساسی بکن در کمال آرامش و حق به جانب.

اگه پدرش هم حاضره همراهی کنه که چه بهتر.

یعنی چی وقت نشد  من بودم اون مدرسه رو روی سر مدیر و معلمش خراب میکردم من بچم‌بغض میکنه روانی ...

حاالا دارم حرف آماده میکنم که به معلمش بگم طهر میرم سراغش

عزیزم😓 این نکته اول باید واسه والدین جا بیفته که مهمترین اصل قرار گرفتن توی محیط آموزشی اینه که پت ...

ددقیقا حرفی که میخوام بهش بزنم همینه که آدما درس میخونن برای زندگی بهتر نه اینکه زندگی کنن برای درس خوندن بچه من تکلیفشو انجام بده ولی تا اخر عمر یه شخصیت آسیب دیده داشته باشه به چه درد من میخوره

دولتیه؟

مدرسه‌ی بچه‌ی منم دولتی‌هست

راهنمایی. بعد معلما بچه‌ها رو سر درس نخوندن‌تهدید‌و

تنبیه‌میکنن‌ بچه‌ی من درس خونه تا حالا‌تنبیه‌نشده

ولی با دیدن تنبیه‌بقیه‌ی بچه‌ها استرس میگیره‌

چند روز فکر میکنم به کجا بگم به کی بگم

به نظرتون‌به‌کی‌بگم؟ادراه‌؟

حاالا دارم حرف آماده میکنم که به معلمش بگم طهر میرم سراغش

ببین دیگه فایده نداره

آدم توی لحظه که عصبیه میتونه بدون درنظر گرفتن هیچ حد و مرزی حرفاشو بزنه 

تو الان داری حرف آماده میکنی که چی بگی تا خانم ناراحت نشه با بچم لج نکنه  بعد با آرامش میخوای بری پیش معلم حرف بزنی

تازه 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢